Четвер, 09.05.2024, 01:01Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Листопад » 11 » АКЦІЯ «ПОСАДИ ДЕРЕВО, РАЗОМ З НАМИ»
10:16
АКЦІЯ «ПОСАДИ ДЕРЕВО, РАЗОМ З НАМИ»

Нещодавно, працівники відділу еколого-освітньої роботи НПП «Нижньосульський» завітали до Староіржавецької ЗОШ I-IIIст. (Оржицький р-н., Полтавська обл.) та разом з привітним педагогічним колективом, завзятими і дружніми учнями провели акцію – «Посади дерево, разом з нами». На території шкільного подвір’я учасниками акції було висаджено 75 саджанців ялини звичайної, сосни звичайної і дуба червоного.

Сподіваємося, що озеленення та благоустрій даної території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 446 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 151 2 »
15 samsonenkoviktorija  
Шишацька спеціалізована школа теж прийняла участь в подібній акції, силами вчителів було розбито вишневий сад в зоні відпочинку біля річки Псел, висаджено більше 250 саджанців. Цікава ініціатива, адже можемо не лише любуватися цвітом вишні, а й смакувати солодкими плодами різностиглих сортів під час відпочинку біля річки.

14 pirokhoksana  
Дійсно, акції такого роду виховують майбутнє покоління. Змалку дитина починає розуміти про важливість таких дій і згодом дбає про природу. Дуже важливо сформувати це почуття відповідальності за своє оточення. Приємно, що працівники НПП"Нижньосульський" кожного разу проводять такі прекрасні заходи для юного покоління. Адже вони такі важливі...

13 bezkorovaina_oksana2000  
Це нагадало мені як ми в школі щорічно приєднувались до подібних акцій по озелененню територій.Радісно коли ти ідеш рідними вулицями і бачиш ті дерева які ви садили разом з своїми друзями, чудово проведений час ще й з користю.Тому приємно знати що багато людей приймають участь в таких заходах, спільними зусиллями зробимо світ кращим.

12 anastejsabel  
Чудова акція!На мою думку ця акція молодшому поколінню дуже сподобалася.Адже прививати любов до природи потрібно змалку.

11 dianastr2014  
Дуже гарна акція! До речі, якось у четвертому класі у нас в школі теж проводилась схожа акція. Кожен клас самостійно обирав яке дерево або кущ саджати. Нашим 4-А було обрано посадити у шкільному садку кущ калини. Робота була розподілена чесно між усіма. Калина швидко прийнялась і ми всі разом за нею доглядали. І ось я вже на третьому курсі та щодня проходжу мимо рідних стін моєї ЗОШ. І кожен раз звертаю увагу на гарний, пишний кущ калини біля якого часто фотографуються класи після першого дзвоника) і кожен раз посміхаюсь та згадую цей процес посадки. Здавалось би для когось кущ калини та й кущ калини, а для мене це символ мого шкільного життя!

10 vladagusar1103  
Традиційно лісокультурна компанія розпочинається у жовтні-листопаді, це чудово, що учні долучилися до висаджування дерев власне у цей період, тип лісорослинних умов даної території чудові підходить для таких деревних порід, а саме дуба звичайного, граба європейського, ясеня звичайного які є аборигенними видами в екосистемі. Недоцільно висаджувати інвазійні види, як дуб червоний.

9 coldthedevil  
Завжди подобались такі акції. Ще в школі ми, будучи учнями,часто брали участь в подібних заходах. Як для мене, проведення таких акцій
разом з учнями дуже корисним для формування у них екологічного виховання, що в
результаті сформує у дітей світоглядні ціннісні орієнтації щодо природи,
відповідальне ставлення до неї и бажання участі у природоохоронній роботі.
Також, озеленення шкільного подвір'я сприятливо впливатиме як на здоров’я
учнів, так і на зовнішній естетичний вигляд школи. Тому сподіваюсь, що такі
заходи будуть відбуватись і надалі.

8 stefa123430  
Саме такі акції закликають любити та оберігати природу рідної землі. Тому важливо привити цю любов молодому поколінню ще малку та навчити їх поважати навколишнє середовище. І хочу сказати велике спасибі працівникам НПП "Нижньосульський", що завдяки своїй праці ви заохочуєте школярів берегти та цінити природу.

7 linakulko  
До цього дійства також варто долучати молоде покоління. Саме з дитинства потрібно привчати любити природу і навколишнє середовище. Бо як показує практика діти все далі й далі віддаляються від того, де вони живуть і розвиваються. Так ще декілька поколінь і про навіть звичайний ліс, зі своїми особливостями, рослинністю і живністю можуть ходити легенди.

6 doroshenkoevgenia  
Щиро вірю, що всі діти, які беруть участь у природоохоронних заходах, все життя будуть небайдужими до природи та дбатимуть про ліс і його мешканців! А ці дерева стануть живим спадком для навколишнього середовища та майбутніх поколінь.

1-10 11-15
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz