Субота, 20.04.2024, 11:46Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Вересень » 20 » ЕКОЛОГІЧНИЙ ЗАХІД «ЖУРАВЛИКИ-ЖУРАВЛІ»
13:19
ЕКОЛОГІЧНИЙ ЗАХІД «ЖУРАВЛИКИ-ЖУРАВЛІ»

Екоосвітяни національного природного парку «Нижньосульський» (Полтавська область) спільно з вихованцями екологічного гуртка «ЕМОП» провели захід «ЖУРАВЛИКИ-ЖУРАВЛІ» в опорному закладі Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім.І.Я.Франка. 
Під час заходу, фахівці Парку та вихованці гуртка розповідали другокласникам цікаві історії про журавлів, демонстрували намальовані власноруч малюнки, заохочували розповідями берегти навколишнє середовище та на згадку подарували учням паперових птахів.


Начальник відділу екологічної освіти НПП "Нижньосульський"

Козачкова О.А.

Переглядів: 683 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 tatjanaisackova  
Дуже приємно, що дітям вже з такого віку розповідають про важливість свідомого ставлення до природи і її цінність

12 potapovaasya1810  
Добре, що дітям змалечку розповідають про таких важливих та не від'ємних птахів нашоїх землі, адже журавель це символ України. Журавель завжди був улюбленцем українського народу, а кількість казок, легенд, пісень і віршів, присвячених цьому птаху і не злічити. І 13 вересня кожного рокук ми можемо святкувати міжнародний день цього гарного та особливого птаха, адже він поправу є частиною нашої народної культури.

11 galenko2018  
Цікавий захід, який не тільки розвиває у дітей любов до пернатих, а й зацікавлює інформацією маленьких слухачів. Дані заходи розвивають у дітей увагу, пам’ять та заохочують їх бережно ставлення до природи. На мою думку, такі заходи потрібно проводити частіше, так, як вони дають дитині можливість отимати інформацію, яку б можливо вони б не почули від своїх батьків та знайомих.

10 allakaniwez123  
Сучасні діти - це діти гаджитів які на великий жаль віддаляються від природи, перестають помічати те прекрасне, що поряд з ними. Тому такі заходи необхідні та своєчасні.

9 rozenmarm  
Дуже добре , коли з раннього віку дітей привчають любити природу.
Подібні заходи позитивно впливають на розвиток дитини , формують в неї позитивний настрій , виховують бережливе ставлення до живої природи , навчають як потрібно себе поводити , щоб не нашкодити птаху та багато інших позитивних висновків.

8 irapaliy1  
Даже гарного что проводятся таки заходи,я вважаю что потрібно проводити такі заходи частіше,Такі заходи дозволять дітям пізнавати птахів та природу краще.

7 artempistriak  
Позитивно, пізнавально, а головне корисно, діти добре сприймають інформацію в такому плані. Дані бесіди, діти більш охоче слухають розповіді і поради про збереження природи!

6 karinapestremenko  
Чудовий захід, особливо для малодших школярів. Це дозволяє вивчати світ разом..дає змогу зацікавити діток до вивчення чогось нового..такі заходи потрібно часто провотити щоб школярі мали уявлення про навколишній світ і вміли берегти природу..

5 yanamiroshnichenco  
Дуже чудово коли такі заходи проводяться в навчальних закладах . Діти повинні з дитинства всебічно розвиватися і виховувати в собі зацікавленість до навколишнього світу . Адже розуміючи необхідність кожного виду в природі ми спільними силами дамо світле майбутнє єкології нашої планети !

4 tanijk99  
Я думаю, що потрібно частіше проводити такі заходи. Де б діти могли пізнавати світ для себе по новому. Тому, що це важлива складова виховання та розвитку дітей. Адже багато дітей бачать цього дивовижно красивого птаха, а батьки не завжди в змозі розповісти цікаві факти про них.

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz