П`ятниця, 26.04.2024, 01:48Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Березень » 27 » ЕКОЛОГО-ОСВІТНІЙ ЗАХІД ПРИСВЯЧЕНИЙ ГОДИНІ ЗЕМЛІ
09:30
ЕКОЛОГО-ОСВІТНІЙ ЗАХІД ПРИСВЯЧЕНИЙ ГОДИНІ ЗЕМЛІ

23 березня 2018 року в опорному закладі Оржицької ЗОШ I-IIIст.ім.І.Я.Франка відбувся еколого-освітній захід, присвячений ГОДИНІ ЗЕМЛІ. Захід організувала та провела провідний фахівець з екологічної освіти Національного природного парку «Нижньосульський» Федорова Л.Г.

Учні школи дізнались про історію започаткування екологічного свята та його мету. Фахівець Парку висвітлила та привернула увагу до екологічних проблем та надмірного споживання природних ресурсів.

Діти із задоволенням брали участь у екологічному квесті «СВІТ У ТВОЇХ РУКАХ», під час гри мали можливість використати отриманні знання та проявити свої здібності.

На закінчення заходу учні отримали інформаційні листівки «ГОДИНА ЗЕМЛІ. ЗЛОВИ ЗВ'ЯЗОК З ЗЕМЛЕЮ».

Начальник відділу екологічної освіти

НПП «Нижньосульський»

Козачкова О.А.

Переглядів: 516 | Додав: ksysha | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 6
6 vova30146  
Цей захід дуже популярний серед студентів навчальних закладів Європи. Хотілось би, щоб молодь України також долучалась до таких івентів

5 xryxry24  
Такі заходи є дуже важливими для формування в дітей поваги до рідної землі і її збереження та захисту. Було б дуже гарно, якби подібні заходи проводилися для студентів та більш дорослих людей, адже абсолютно не всі розуміють хоч маленьку частину того, як важливо підтримувати чистоту рідної землі, землі на якій ми родилися, на якій проживемо все життя, адже перш за все кожна людина думає не про збереження гарної екології, а про своє життя.

4 samsonenkoviktorija12  
Часто подібні заходи проводяться з метою пропіаритися, але впевнена, що не в даному випадку. Проблеми довкілля давно стали проблемами людства, які можуть як врятувати так і знищити і чим раніше ми це зрозуміємо, тим більше поколінь буде насолоджуватися красою і без перебільшення - життям.

3 zheka1233421  
Питання екології безпосередньо стосуються нашого життя, навіть якщо не звертати на них увагу – вони нікуди не дінуться. Глобальне потепління торкнеться українського фермера, а енергетичні проблеми вдарять по кишені власників заводів. Тому Година Землі – це символ людських надій на зміни. А в нашій ситуації – надії на зміни в самій свідомості людей.

2 natalialiakhman0855  
Наша планета Земля багата різними природними ресурсами,але з кожним днем люди все більш масовіше використовують ці дари природи.Говорять,йде виснаження,яке може произвести до закінчення,занепаду землі,що призводить до великих екологічних проблем.Є відновні природні ресурси,а є не відновні,тому підприємцям необхідно зважати на це.Година Землі - це лише краплина того,як можна запобігти надмірному споживанню природних ресурсів.Дуже добре,що малечу долучають до цього свята,завдяки якому вони зрозуміють як важливо берегти те,що дала нам наша ненька - Земля.

1 uriypyschyta  
   Організатори Години Землі не стверджують, що ця подія сприятиме скороченню споживання енергії або скороченню викидів вуглекислого газу - це символічна дія. Тому вони не займаються вимірюванням цих показників. Вони відзначають, що це ініціатива, спрямована на заохочення окремих осіб, підприємств і урядів усього світу до відповідальності за їх екологічний слід. Всього в минулому році 178 країн долучилися до Години Землі, а сама акція переросла у великий рух з порятунку навколишнього середовища.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz