Середа, 24.04.2024, 08:59Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Червень » 11 » ФАХІВЦІ НИЖНЬОСУЛЬСЬКОГО НПП ПРОВЕЛИ ЕКСКУРСІЮ ДЛЯ МІСЦЕВОГО ДИТЯЧОГО ПРИШКІЛЬНОГО ТАБОРУ
09:18
ФАХІВЦІ НИЖНЬОСУЛЬСЬКОГО НПП ПРОВЕЛИ ЕКСКУРСІЮ ДЛЯ МІСЦЕВОГО ДИТЯЧОГО ПРИШКІЛЬНОГО ТАБОРУ

До національного природного парку «Нижньосульський» з екскурсійною подорожжю завітали вихованців дитячого пришкільного табору «Капітошка» Вишнівської ЗОШ I-IIIст. (Полтавська обл.).

Маючи жагу до нових вражень, відкриттів та знань, діти відвідали екологічну стежку «Онішківська», де мали змогу познайомитися з дивовижним світом боліт, лісів, флорою та фауною даної місцевості.

Діти з захопленням пройшли маршрутом стежки, приймали участь в вікторинах «Пташине царство», «Хто в лісі господар», «У володіннях флори».

На завершення юні туристи отримали інформаційні буклети, листівки, плакати та фото на згадку.

Відділ екологічної освіти

НПП "Нижньосульський"

Переглядів: 470 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 irapaliy1  
Чудово що дітей привчають любити природу з малечку.Відпочинок на природі завжди сповнений гарним настроєм,на пригоди краще застосовувати нову інформацію і можливо побачити все про що розповідають на своїй очі.

5 potapovaasya1810  
Чудово, що екологічна стежка не просто була відкрита в НПП Нижньосульському, а вже навіть працює та надає свої знання дітям. Для учнів це відмінна навчальна польова практика, яка надає можливість узагальнити набуті під час навчального процесу знання, поглибити їх, унаочнити, спостерігаючи в природі за живими об'єктами. Робота на екологічній стежці посилює контакт учнів із природою. Тому такі екскурсії підуть вихованцям дитячого табору лише на користь.


4 prihodkoanna304  
Як добре що вчители ще з ранніх років пробуджують любов до природи у своїх вихованців та подорожують з ними в таки гарні та повчальні парки як НПП "Нижньосульський"

3 prihodkoa515  
Як гарно , що відкрили данне безперечно дивовижне місце , яке робить неоціненний внесок в наше довкілля. На мою думку це дуже гарна ідея проведення екскурсій для дітей. Це навчає їх ще з малечку любити на охороняти нашу природу та рідкий край.
Було б гарно як би фахівці Нижньосульського , робили як найбільше таких екскурсій як для дітей так і для дорослих , щоб охоплювати більше людей та знайомити їх з цим дивовижним місцем. В якому можна як відпочити так і дізнатися багато нового та цікавого!!!

2 natalialiakhman0855  
Пізнавати щось нове завжди приємно і корисно.Наша флора і фауна дуже цікаві і про них повинен знати кожен.Фахівці Нижньосульського НПН молодці,що здійснюють інформативну діяльність з вихованцями,проводять різні вікторини,адже світ цікавий і різноманітний та потребує нашої уваги.

1 aulko99  
Дізнаватися про щось цікаве та нове для твого світогляду-це завжди прекрасно!! Дуже добре, що НПП "Нижньосульський"не забуває про наше майбутнє і допомагає йому вливатися у цінну флору на фауну. Головне, щоб діти для себе підчеркнули  та запам'ятали найбільш дивовижніше, що створила природа!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz