П`ятниця, 29.03.2024, 09:04Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Квітень » 23 » ФАХІВЦІ НПП "НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ" ПРОВЕЛИ АКЦІЮ "ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ" В МІСЦЕВОМУ САДОЧКУ
07:17
ФАХІВЦІ НПП "НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ" ПРОВЕЛИ АКЦІЮ "ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ" В МІСЦЕВОМУ САДОЧКУ

До Дня довкілля екоосвітяни Національного природного парку «Нижньосульський» (Полтавська область) організували та провели екологічну акцію «Посади дерево миру» в Оржицькому дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок».

У озелененні території взяли участь колектив та вихованців старшої групи садочку.

Попрацювали плідно та згуртовано, тим самим вихованці садочка змогли зробити свій невеликий внесок у збереження природи та створили затишний куточок для комфортного відпочинку у майбутньому на дошкільній території. Всього було висаджено близько 30 саджанців ялівцю козацького, берези бородавчастої та ялини звичайної.

З великою приємністю хочеться відзначити бажання дітей, їхню завзятість та задоволення від самого процесу роботи.

 

Начальник відділу екологічної освіти

НПП "Нижньосульський"

Козачкова О.А.

Переглядів: 557 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 171 2 »
17 prihodkoa515  
Дерево — це чисте повітря й краса. Дерева, які посадили, роститимуть сто­ліття. І найголовніше — людина, яка у своєму житті посадила хоча б одне дерево, ніколи не зможе знищити ані кущ, ані дерево, зберігатиме природу. Якщо са­джати дерева або квіти з чистим серцем, відкритою душею, ніколи вже не запо­дієш шкоди іншим людям. Це дуже гарно акція для підростаючого покоління , за допомогою цього діти стануть більше любити та охороняти природу , а також стануть добріші однин до одного .

16 alinamelnikova331  
Дуже добре ,що є такі акції . Це хороша можливість для кожного українця долучитися до озеленення в різних куточках нашої країни та порятунку природи.

15 karina_taran  
Молодці! Потрібно частіше проводити такі акції, оскільки вони допомагають дітям з маличку зблизитися з природою, привчають до турботи про оточуючий  світ. smile

14 godlikeorion  
Привернення уваги українців до екологічних проблем, формування дбайливого ставлення до  навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення берегти природу рідної землі - все це, забезпечують подібні акціі, які виховують дітей у поєднанні з працею.

13 yankayankaaaaa  
Чудово , що діти добровільно проявляють активність у процесі роботи , адже дерева це легені нашої планети!

12 luzovicsnizana  
Важливо змалечку привчати дітей любити й берегти природу.Треба побільше таких акцій і зацікавлювати не тільки дошкільні чи шкільні заклади,а й різні підприемства.

11 rozenmarm  
Молодці! Такі акції дуже користі, та я вважаю, що їх потрібно проводити частіше. Дуже приємно спостерігати за тим, що дітки з раннього віку привчаються дбати про природу, про світ, який їх оточує. Особисто я залюбки долучаюсь до озеленення двору, де я живу. Нехай це маленький внесок у велику справу, але як приємно себе почуваєш.

10 natasha28122797  
Велике, зелене дерево здавна символізує процвітання, здоров'я і любов, тому кращий спосіб виказати ці почуття рідним і близьким - разом посадити дерево. Дуже  дорбе, що в наш час проводяться такі заходи. Завдяки цьому формується екологічна культура у населення, поширюються знання про стан, значення та захист зелених насаджень.

9 natalialiakhman0855  
Дерева відіграють надзвичайно велику роль в існуванні нашої планети.Вони є джерелом кисню,домом для безлічі тварин,захистом від вітрів та сильних опадів і так далі.Такі акції озеленення природи є дуже корисними.Чудово,що малеча добровільно взяла участь у такій важливій справі.

8 uriypyschyta  
Протягом останніх 500 років Україна втратила понад дві третини лісів і нині за лісистістю посідає передостаннє місце в Європі. Ліси в нашій державі займають площу приблизно 9 млн га, тобто 15 % її території.
Знищення лісів зумовило не лише дефіцит деревини для промисловості України, почалися процеси, які можуть стати незворотними. Вже зараз великі території, насамперед на півдні та сході України, відчувають нестачу води. Ця акція потрібна нашій країні.

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz