Середа, 08.05.2024, 17:50Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Грудень » 12 » ФАХІВЦЯМИ НИЖНЬОСУЛЬСЬКОГО ПАРКУ ПРОВЕДЕНО ЕКОЛОГО-ОСВІТНІЙ ЗАХІД В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ
15:25
ФАХІВЦЯМИ НИЖНЬОСУЛЬСЬКОГО ПАРКУ ПРОВЕДЕНО ЕКОЛОГО-ОСВІТНІЙ ЗАХІД В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ

Нещодавно екоосвітяни Нижньосульського національного природного парку організували та провели еколого-освітній захід на тему: «Підгодівля птахів взимку» для учнів 7-го класу опорного закладу «Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім.І.Я.Франка».

На занятті фахівці Парку розповіли дітям про необхідність охорони та підгодівлі зимуючих пташок. В ході бесіди учні визначали, коли потрібно починати підгодівлю та дізналися про різноманітні способи виготовлення найпростіших годівниць. Обговорювали, які корми впродовж зими можна класти до годівниць, а які категорично заборонено. Також, працівники Парку провели майстер-клас та навчили школярів виготовляти креативні годівнички – «смаколики».

Учні були задоволені отриманими результатами своєї праці та розвісили готові вироби на деревах, що зростають навколо школи.

Відділ еколого-освітньої  діяльності  та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 369 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 anzhelkasklyar  
Цей захід є гарним прикладом екологічної просвіти для учнів. Він допомагає дітям усвідомити, як важливо піклуватися та охороняти навколишнє середовище. Завдяки таким заходам діти починають усвідомлювати відповідальність за пернатих друзів.

4 tatjanaisackova  
Дуже хороший захід, адже діти повинні розуміти, що доля птахів взимку частково лежить у їхніх руках і тільки вони вирішують допомагати їм чи ні

3 vova30146  
Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді щорічно проводить конкурс на кращу штучну гніздівлю та годівничку. Можливо, учасники майстер-класу захочуть взяти участь у цих змаганнях

2 svetaz280210098  
Пам"ятаю як в школі у нас майже на кожному дереві висіла годівничка. Як же легко ставало на серці навіть від самої думки, що голодні птахи мають хоч якусь підтримку від такої малечі як ми. 
Думаю, такі майстер-класи для виготовлення годівничок потрібно проводити регулярно з настанням холодів, щоб діти завждти знали для чого вони і яку велику роль грають для наших пернатих друзів.

1 potapovaasya1810  
Гарна справа, адже діти навчаються піклуватися про навколишнє середовище. Це досить корисний майстер-клас, адже у такі суворі морози птахи потребуються підтримки та догляду. Я пам'ятаю, що в нашій школі кожної зими проводили такі акції, а годівниці виготовлені руками дітей прикрашали дерева та виконували свою корисну справу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz