П`ятниця, 19.04.2024, 11:49Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Жовтень » 17 » ФАХІВЦЯМИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ПРОВЕДЕНО ЕКОЛОГО-ВИХОВНИЙ ЗАХІД В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ
14:23
ФАХІВЦЯМИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ПРОВЕДЕНО ЕКОЛОГО-ВИХОВНИЙ ЗАХІД В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ

Працівники національного природного парку «Нижньосульський» (Полтавська область), з нагоди свята – Всесвітнього дня здорового харчування організували та провели еколого-виховний захід «Подорож країною здорового харчування» в опорному закладі Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім.І.Я.Франка.

З метою пропаганди культури здорового харчування, захисту, збереження і розвитку здоров’я, екоосвітяни Парку розповіли учням про правильне харчування, корисну та шкідливу їжу, значення питної води для здоров’я людини. Провели вікторину «Корисні та шкідливі продукти» та квест «Мій вибір – здорове харчування».

Захід був цікавим, змістовним та захоплюючим, діти збагатилися новими знаннями приймали активну участь, ставили запитання та вносили свої пропозиції.

Начальник відділу екологічної освіти НПП "Нижньосульський"

Козачкова О.А. 

Переглядів: 496 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 dariksss98  
Мета такого дня як День здорового харчування полягає у тому, щоб пояснити людям наскільки важливим є те, що ми їмо.Правильне харчування допомагає людині зберігати працездатність, уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу, збільшити тривалість життя. На здорове харчування потрібно переходити поступово, щоб це не було стресом для організму. В будь-якому віці не пізно перейти на правильне здорове харчування.

9 masakdkmasa  
Зараз у світі епоха "шкідливої їжі" , адже всі діти обожнюють чіпси, сухарики та газовані напої! А це найшкідливіша їжа, особливо для дітей. Потім внаслідок цього виникає ряд хвороб ШКТ та інших органів. Діти не замислюються над цим, деякі навіть не знають про це, а батьки не в змозі весь час наглядати за дітьми. Тому я вважаю, що це дужа цінна інформація, особливо в такий час.

8 yankayankaaaaa  
Здорове харчування — це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і любов, і повага до себе, це прагнення до здорового та довгого життя.

7 yulia99loziuk  
Харчування – це необхідний процес для підтримання життя людини. Без вживання їжі та води людина може прожити лише кілька діб. Алі для того, щоб бути здоровим, потрібно не просто харчуватись, а харчуватись правильно. Здорове харчування передбачає вживання продуктів у правильному режимі та кількості, крім того, смороду мають бути збалансованими.

6 artempistriak  
Проблема здорового харчування є дуже актуальною, і саме серед дітей, бо вони найбільше схильні до впливу реклами про все шкідливе, але таке смачне для них. Я впевнений, що цей захист налаштував дітей на позитив і зацікавив.

5 rozenmarm  
На мою думку , для здорового харчування потрібні перш за все єкологісно чисті продукти без хачових добавок та іншої отрути уповільнення дії. Такі заходи це дуже добре , адже діти стають обізнанішими , але здорове харчування починається з виробника. Багато виробників , навіть здавалось би корисної їжі , намагаючись заощадити перетворюють корисну їжу на шкідливу. Сподіваюсь , що на основі таких заходів підростає свідоме майбутнє нашого корисного харчування , яке зробить все можливе щоб мінімізувати шкоду від харчування.

4 nataliyamotsar0463  
Здорове харчування дуже важливе для людини.
Їжу яку ми вживаємо є джерелом енергії,яку організм витрачає у процесі життєдіяльності.
Такі виховні заходи потрібно проводити у кожному дитячому садочку і в кожній школі.
Дітям потрібно донести, що це важливо.

3 natali-matvienko-98  
На мою думку цей захід допоміг учням розширити знання про здорове харчування, формувати розуміння того, що здорова їжа – запорука здорового способу життя, розвивати комунікативну компетентність. Виховувати почуття власної гідності і поваги до праці інших людей.

2 aptyp3331999  
Здорове, правильне харчування, є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я. Давня мудрість говорить: «Ми є те, що ми їмо». Мета Всесвітнього дня здoрoвoгo харчування - залучення уваги громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві. Відзначається «Всесвітній день здoрoвoгo харчування » щорічно 16 жовтня.

1 uriypyschyta  
День здорового харчування відзначається у 50 країнах світу. Сьогодні здорове харчування поступово входить у моду не тільки для жінок а і для чоловіків. Здорове харчування - це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох хвороб , міцна нервова система і прагнення до здорового та довгого життя. Такі заходи повинні проводитися в кожній школі і дитячих садочках,щоб діти з малечку розуміли яку їжу потрібно вживати для зміцнення свого здоров'я.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz