Середа, 24.04.2024, 05:38Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Травень » 29 » ОНОВЛЕНННЯ МІСЦЬ ТУРИСТИЧНОГО ВІДПОЧИНКУ
21:27
ОНОВЛЕНННЯ МІСЦЬ ТУРИСТИЧНОГО ВІДПОЧИНКУ

 

 

 

Відпочинок на берегах річки Сула завжди був популярним заняттям на Полтавщині. Адже мальовничі пейзажі, чистота повітря та вода надають можливість кожному насолодитися красою улюбленої пори року. Це відбувається і завдяки розвитку рекреаційної інфраструктури.

У свою чергу пріоритетним напрямком роботи працівників НПП “Нижньосульський” є створення рекреаційних пунктів на берегах річки Сула та оновлення існуючих. Тому, нещодавно працівники Парку оновили альтанки на берегах р.Сула (в районі с.Чутівка, Оржицького р-ну. та с.Горошино, Семенівського р-ну.).

Робота щодо створення рекреаційних пунктів на території Парку триває постійно, адже територія Нижньосульського багата на прекрасні, мальовничі краєвиди та місцини.

Переглядів: 780 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 9
9 herasymenko-olena20177  
Дуже приємно читати цю публікацію, розуміючи те, що відбувається розвиток рекреаційної інфраструктури. Завжди знаходиться багато бажаючих відпочити на березі річки, але ніхто не хоче зробити щось для того, щоб цей відпочинок якось окультурити, тому дякуємо працівникам НПП "Нижньосульський"

8 gotra2016  
Я завжди полюбляла відпочивати на природі та біля річок. То мене приємно здивував той факт, що працівники Парку зробили оновлення всього на берегах річки Сула. Це дуже хороший вчинок.

7 Black_Jack  
Полюбляю у вільний час їздити за межі міста, та шукати прекрасні, мальовничі краєвиди та місцини. Адже, під час таких моментів у людини і закладається любов до природи, формуються естетичні смаки. Робота щодо створення рекреаційних пунктів на території Парку - дуже важлива справа. Дуже хочется побачити цей куточок природи на власны очі.

6 kaunovpoltava  
Дуже добре, що створюються такі місця, де люди зможуть відпочити, набратися сил та помилуватися красою природи на березі р. Сула.

5 alo4ka1997  
Дуже добре, що є такі місця відпочинку. Це ж краще чим сидіти вдома за комп'ютером.

4 annetakraft  
Завжди приємно відлучитися від міського життя і зануритися у світ природи. Шкода, що не можна "оновити" деяких людей, які відпочивають у таких чудових місцях і залишають після себе купу сміття.

3 finevichinna  
Дуже радують подібні напрямки роботи, оскільки літо вже починає набирати оберти і хотілося б мати більш осучаснені  місця для відпочинку wink

2 dimadubinin96  
І якби на Полтавщині було дуже багато таких місц, де можно відпочити, і не тільки у нас, а і по всій України то наша країна була б чудовою для туристів і для нас.

1 sonnik_1997  
Відпочинок на річці - гарний спосіб провести вихідні, свята або просто помилуватися природою. Поїхати за місто з родиною, друзями або колегами, поспілкуватися, повеселитися - що може бути краще після важкого трудового тижня? Добре, що є такі місця!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz