П`ятниця, 29.03.2024, 15:22Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » ОЗЕЛЕНЕННЯ ДИТЯЧОГО САДОЧКА В РАМКАХ АКЦІЇ “ЗЕЛЕНИЙ ПАРОСТОК МАЙБУТНЬОГО”
18:13
ОЗЕЛЕНЕННЯ ДИТЯЧОГО САДОЧКА В РАМКАХ АКЦІЇ “ЗЕЛЕНИЙ ПАРОСТОК МАЙБУТНЬОГО”

Ми самі обираємо в якій країні нам жити. Буде вона сіра чи зелена і квітуча, також залежить від нас.

28 жовтня 2016 року в Оржицькому дошкільному навчальному закладі “Дзвіночок” працівниками НПП “Нижньосульський” було проведено акцію “Зелений паросток майбутнього”. В даному заході прийняли участь діти та  керівництво садочку. Малята із захопленням і любов’ю переймали досвід, працювали і навчалися цієї нелегкої, але корисної справи.  Спільними зусиллями  висаджено на території дитячого подвір’я близько 50 саджанців дерев та кущів, які з роками забуяють зеленом та принесуть красу і естетичний вигляд дитячому садочку, сприятимуть повноцінному відпочинку дітей.

Начальник відділу екологічної освіти

НПП “Нижньосульський” Козачкова О.А.

 

Переглядів: 946 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 111 2 »
11 bdgilka97a  
Я вважаю, що це дуже гарна акція, адже дітям треба змалку показувати як і чому потрібно любити флору і фауну.

10 valeriyapishchita  
Такі акції повинні проводитися не тільки в дитячих садочках,але і у школах та інших навчальних закладах. Потрібно більше залучати людей до цієї акції,щоб наша планета "зазеленіла" від зелених насаджень.

9 kripakmaxx  
Дуже добре , що  був проведений таких захід , він приніс не тільки красу на територі дитячого садка , а і дав дітям величезний досвід того ,  як треба дбати за тим місцем де проживаєш , ростеш і навчаєшся . Хотілося б більше таких заходів по всій території України.

8 yuliasidenko1997  
На мою думку, акція "Зелений паросток майбутнього" є дуже вагомим внеском для всієї планети. Оскільки в даному заході брали участь не лише дорослі люди. а й малята. Адже саме їм буде належати наша планета у майбутньому, саме від них залежатиме чи стане вона процвітати, чи трапиться те, що майже кожен з нас бачив у фільмах про апокаліпсис. Отже, ми повинні закладати в них любов та бережливе ставлення до навколишнього середовища. А починати можна з таких справ як посадка саджанців на території іх рідненького дитсадочка. 
Дітлахи будуть бачити як зростають маленькі деревця, як вони прикрашають їх подвір'я. Потрібно якомога частіше проводити такі акції, адже вони є неймовірно корисними!

7 korynevych96  
Це дуже чудові новини, адже потрібно з малечку виховувати в дітей любов до природи))))

6 ira1910irina  
Приємно, що таким малим дітям не байдуже на природу! І хочеться подякувати вихователям дитячого садка за те, що вони виховали у дітей любов до природи. smile

5 margosha2408  
Любов до природи потрібно прищеплювати дітям ще змалечку,виховувати їх у гармонії з природою,аби люди не тільки вміли завдавати шкоди рослинам.Організація робіт пов'язана з насадженням дерев,кущів сприяє не тільки загальній красі,а й розробці озеленення місцевості.Людина не живе поза природою,тому має зробити якийсь внесок для її квітучості.

4 karina_S  
На мою думку, подібні заходи потрібно запровадити не лише в даній місцевості, але й на території всієї України.

3 ZSVETA6  
Це є хорошою початковою ступенькою для формування вже в такому малечому віці певних знань про те що має цінуватися все живе що нас оточує  і примножуватись завдяки їм.
Гадаю, потрібно завдячувати насамперед працівникам цього дошкільного закладу за турботу про екологічну культуру, яку вони почати розвивати в дітях.

2 tania-shan  
Я вважаю, що таких безкорисливих акцій повинно бути побільше саме в дитячих садках та початкових школах, адже саме в цей вік дітям прищеплюються основні моральні якості. Природа - це все! А тоді любов до природи - одна з найважливіших рис, що повинна бути присутньою в кожній людині!

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz