П`ятниця, 19.04.2024, 11:51Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Квітень » 2 » ПЕРША МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕДИ МЕЖИРІЧЧЯ»
17:48
ПЕРША МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕДИ МЕЖИРІЧЧЯ»

29 березня працівники НПП «Нижньосульський» відвідали Першу Міжнародну конференцію «Меди Межиріччя» на тему «Розробка та практичне впровадження моделі кластеру місцевої промислової виробничої системи» яка проходила в селищі Семенівка Полтавської області.

Захід присвячений медовому бізнесу, технологіям і регулюванню ринку бджолярства в Україні й системному підходу через призму кластеру, а не медової галузі.

У конференції взяли участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева, голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, голова Спілки пасічників України Володимир Стретович, засновник приватного сільськогосподарського підприємства «Дружба» Сергій Семигреєнко та інші.

Учасники конференції говорили про нинішній стан бджільництва і перспективи його розвитку, формування територіальних кластерів, паспортизацію й сертифікацію пасіки, ветеринарно-санітарні вимоги до організації промислового виробництва меду, органічне бджільництво тощо.

Переглядів: 439 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 nskstchenkovsktorsya  
Бджільництвом займаються люди, котрі думають перш за все не про отримання коштів, а про отримання насолоди від процесу, бо саме ці комахи неймовіно трудолюбиві. Ще з дитинства спостереження за їх злагодженою працею дивувало мене. Як вони дізнаються шлях додому, як розподіляють обовязки у вулику.
Але зараз у звязку з інтенсифікацією землеробства даний напрямок страждає (гербіциди, пестициди, що використовують для отримання хороших урожаїв на полях пагубно впливають на комах; вони, просто, не повертаються до вулика).

4 sandro19021999g  
Досить цікаво дізнатися що проводять такі конференції. Мед дуже корисний для людини, також бджільництво може стати прибутковим бізнесом, але для цього потрібно розвивати цю галузь. Бджоли не потребують значних матеріальних внесків та витраченого часу, буде достатньо просто приділяти декілька годин на тиждень, слідкувати за сім"ями. Якщо розвинути цю галузь, то Україна могла б легко стати експортером меду у європу та інші країни.

3 luzovicsnizana  
В мого нареченого вдома є пасіка,якою займається його дідусь й знаючи вже багато щодо цього,мені здається було б цікаво побувати на такій конференції й дізнатися про інші пасіки,та їх можливий кращий розвиток.

2 natalialiakhman0855  
Мед ще з давніх часів широко використовується у багатьох сферах виробництва.Думаю кожен знає про його цілющі властивості.Тому чудово, що Цей бізнес розвивається.Я думаю,що участь у такій конференції піде всім на користь.

1 samsonenkoviktorija12  
Україна здавна славилася хлібами й медами. Важко переоцінити значення бджільництва: віск, прополіс, мед, бджолина отрута, пилок, маточне молоко - широко використовується у виготовленні екологічно чистих ліків, продуктів харчування, парфумерії. Приємно, що провідіні пасічники актуалізують проблеми бджільницьва і задумалися над майбутнім крилатої помічниці. Адже інколи доходить до абсурду, знаючи неоціненну користь, важко знайти шляхи реалізації надзвичайно цінного продукту.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz