Четвер, 25.04.2024, 23:43Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Липень » 4 » ПЕРШІ КРОКИ СПІВПРАЦІ
12:00
ПЕРШІ КРОКИ СПІВПРАЦІ

Нещодавно викладачі та студенти екологи I курсу Полтавської державної аграрної академії з робочим візитом завітали до національного природного парку «Нижньосульський».

Мета візиту – ознайомлення з територією НПП «Нижньосульський» для налагодження тривалої та тісної співпраці між природоохоронною установою та вищим навчальним закладом.

У рамках візиту до національного природного парку «Нижньосульський» викладачі та студенти пройшли екологічними стежками «Онішківська», «Подорож до озера Судевське», ознайомилися з ландшафтами, флорою та фауною.

Приїзд студентів та викладачів – це лише перший крок у виконанні підписаного договору про співпрацю. За умовами договору, співпраця передбачається в розробці та проведенні спільних тематичних еколого-освітніх проектів та програм, підготовка та здійснення спільних інформаційних та видавничих проектів, поширення екологічних знань, залучення громадськості до збереження біорізноманіття та екосистем, проведення спільних наукових досліджень на території Парку, виконання студентами наукових кваліфікаційних робіт.

Відділ екологічної освіти НПП "Нижньосульський"

Переглядів: 521 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 8
8 obscure99  
Потрібно залучати навчальні заклади налагоджують співпрацю з НПП Нижньосульським,тому,що повинна бути не лише теорія ,але й практика.

7 irapaliy1  
Чудово що проводяться такі зустрічі,на яких можливо дізнатися багато нового та цікавого, ніколи не буде зайвим дізнатися щось нове,особливо на природі ,де можна закріпити знання на практиці.

6 tanijk9915  
Дуже добре, що люди цікавляться такими парками, заповідниками. Тож я бажаю проводити таких візитів до парку набагато більше, щоб він процвітав. Та невдовзі про нього дізналися далеко за межі України!

5 yanamiroshnichenco  
Бажаємо вам великих успіхів у співпраці ! Дуже благе діло ваша плідна робота ! Нехай співпраця вашого парку росте далеко за межі країни , адже ви того варті )

4 hodjaeva0309  
Мені цікаво,я також навчають на природничому факультеті.У нас також крім лекційних та практичних занять більше нічого не було і я чомусь впевнена ,що і не буде.Я розумію все,що теорія займає також велике місце.Нам дуже добре доносять інформацію,але одне діло коли це все ми сприймаємо на слух та бачимо на стендах,а інша справа бачити це все в живу.І тут постає питання :чому студенти екологи I курсу Полтавської державної аграрної академії ,а ми не маємо такої змоги .Прикро !

3 potapovaasya1810  
Приємно, що навчальні заклади налагоджують співпрацю з НПП Нижньосульським, адже засвоєна теорія має право використовуватися на практиці. Навчаючись на природничому факультеті, мені б теж хотілось проводити хоча б частину практики в національному парку, а особливо відвідати його екостежини, що значно могли б поглибити та закріпити практично, уже вивчену нами теорію.

2 samsonenkoviktorija12  
Навчаючись в університеті на природничому факультеті, окрім лекційних і практичних заняття у нас проводиться практика в польових умовах. Вона триває лише 2 тижні, однак запам'ятовується більше, ніж декілька місяців навчання. Ми - майбутні вчителі екології та біології, тому впевнена , що ознайомлення наших студентів з НПП "Нижньосульський" аж ніяк не буде зайвим, адже спілкування з природою один на один є найефективнішим способом отримання потрібних знань.

1 aulko99  
Чудово, що поширюється ознайомлення інших закладів із НПП "Нижньосульський". Тут можна поглибити свої знання та дізнатися і відкрити для себе багато цікавого. Особливо, чого коштує прогулянка по екологічним стежкам!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz