Четвер, 09.05.2024, 17:59Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Жовтень » 6 » ПРАЦІВНИКАМИ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” ПРОВЕДЕНО ЗАНЯТТЯ “ПОДОРОЖ ДО ОСІННЬОГО ЛІСУ”
12:31
ПРАЦІВНИКАМИ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” ПРОВЕДЕНО ЗАНЯТТЯ “ПОДОРОЖ ДО ОСІННЬОГО ЛІСУ”

Природа!З дитячих років ми звикаємо до її чарівної краси. Любимо бувати у лісі, на річці, луках та інше. Дивитися на квіти, дерева. Радіємо спілкуванню з природою, милуємося її красою. Дуже часто почуття любові до вітчизни, Батьківщини, приходить до нас через природу, її красу, яка повністю захоплює людину. Людина – це частина природи. І саме природі ми зобов’язані своїм існуванням, своєю досконалістю, своєю могутністю. Тому, що знищити її легко, а відновити неможливо.

Працівники відділу екологічної освіти Національного природного парку “Нижньосульський” постійно працюють з дітьми шкільного віку по збереженню свого рідного краю. Проводять різні екологічні акції, конкурси, бесіди. Нещодавно працівники парку завітали в дошкільний навчальний заклад “Дзвіночок” (с.Чутівка, Оржицький р-н, Полтавська обл.) та провили захід – “Подорож до осіннього лісу”. Метою візиту було: викликати позитивні емоції, навчити дітей помічати красу навколо себе, прищеплювати любов до неї; уточнити та розширити знання дітей про назви птахів, спосіб життя, де живуть. Закріпити знання про ознаки осені. Діти дізналися: Що таке ліс? Де поділись птахи? Хто така осінь?. Грали у вікторини “Вігадай”, “Знайди пару”, “Подаруємо дереву осіннє вбрання”. Діти з великим задоволенням приймали участь у вікторинах, задавали запитання. Заняття пройшло в цікавій, теплій та дружній атмосфері.

Переглядів: 1067 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 gekich18  
Це й захід був провелений на коритсть дітям,адже вони дізналися більше про природу.А саме вони навчились помічати красу навколо них.На мою думку лише деякі люди йдучи на навчання чи ще кудись  не помічають ту красу,що його отучує.Кожен може спробувати йдучи на роботу чи навчання,зупинитись на декілька хвилин і просто поглянути на ту красу,яка його оточую.

2 Бубочка  
На мою думку, було проведено чудовий захід, під час якого діти дізналися багато нової та корисної інформації! Знаю багато таких садочків та шкіл, у яких проводяться подібні заходи! Адже сама не одноразово брала участь у подібних дитячих просвітницьких заходах! Наприклад, з приводу приходу весни чи зими! Діти дуже швидко запам'ятовують інформацію у вигляді гри!))

1 Hodyna_Anna  
Дуже гарне заняття)) Діткам воно пішло на користь, вони дізналися багато корисного і цікавого))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz