Четвер, 28.03.2024, 21:32Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Листопад » 6 » ПРАЦІВНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ «ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ»
14:44
ПРАЦІВНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ «ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ»

У листопаді 2016 року за ініціативи Міністра екології та природних ресурсів України та Бюро з питань екології Української греко-католицької церкви була започаткована Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру». Мета акції – привернення уваги українців до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на Сході країни та до непоправної шкоди, завданої природним ресурсам України, екологічних проблем, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення берегти природу рідної землі та країну.

Вже котрий рік поспіль працівники національного природного парку «Нижньосульський» підтримують та долучаються до Всеукраїнської акції «Посади дерево миру». У Міжнародний день попередження експлуатації навколишнього природного середовища під час війни та військових конфліктів, на маршруті екологічної стежки «Онішківська» висаджено 50 саджанців берези бородавчастої.

Нагадуємо, що екологічна акція «Посади дерево миру» безстрокова, та запрошуємо всіх бажаючих українців висадити своє дерево Миру.

Відділ екологічної освіти НПП "Нижньосульський"

Більше інформації про діяльність НПП "Нижньосульський"  https://www.facebook.com/НПП-Нижньосульський-121837344647872 

Переглядів: 508 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 bezkorovaina_oksana2000  
Чудова акція, яка об'єднує людей однією ціллю. Вона мені нагадала шкільні роки, коли ми навесні виходили всією школою і саджали дерева у місцевому парку. Це було весело і корисно, бо ми розуміли всю важливість нашої роботи для навколишнього середовища.

8 potapovaasya1810  
Гарна акція, адже кожен може долучитися та зробити своє місто чи село кращим.  Кожна родина може посадити своє сімейне дерево за яким буде наглядати. Наприклад, у моїй родини така подія трапляється кожної весни, у нас є традиція висаджувати плодові дерева і ця традиція мені дуже до вподоби, адже приємно розуміти, що ти приносиш користь не лише собі, але й навколишньому середовищі.

7 dariksss98  
Дуже гарно, що існують такі акції, адже вони розвивають любов до навколишнього середовища і спрямовані на його покращення. А оскільки проблема захисту екології на сьогоднішній день є досить актуальною, потрібно проводити санітарно-просвітницьку роботу, щоб залучати небайдужих людей до покращення стану навколишнього середовища.

6 masakdkmasa  
Як же приємо, що є такі акції. Адже зараз такий час, коли має місце проблема незаконного вирубування лісів, тим самим призводить до великих екологічних проблем. Ми можем посадити лише 1 саджанець, але вже тим самим зберегти природу! Це не так і важко, це потрібно нам самим. Люди вирубують дерева, люди і повинні їх насаджувати. Ніхто інший за нас це не зробить.

5 samsonenkoviktorija12  
Добре, що ми можемо не лише завдавати шкоди природі, але й дбаємо про неї. Озеленення - це лише крапля того, що ми можемо зробити. Це зовсім не важко, а навіть цікаво. Посадити саджанець в дитинстві і через кілька років побачити неймовірно гарне могутнє дерево надзвичайно приємно. Й справді, кожен по трішку й ми матимемо не аби-який результат!

4 matvyikchuknina  
Я і моя родина підтримуємо цю акцію і вже за цей рік посадили більше двадцяти фруктових дерев.  Я вважаю, якщо б кожна людина України долучиться до цієї акції, то наша країна озелениться, населення стане добрішим, так як при посадці дерев потрібно думати і бажати миру в нашій країні  і  зміним той шкідливий вплив, який завдала війна довкілю.

3 gotradarina18  
Я з цією Всеукраїнською екологічною акцією повністю згодна. Адже в моїй школі також вчителі та вихованці висаджують дерева. Коли фруктів, а коли й інші.

2 elisabet  
Ця акція необхідна! Адже екологічна проблема в Україні набрала вже певних масштабів. Під гаслами цієї акції при посадці дерев можна думати і бажати миру в нашій країні;формувати дбайливе ставлення до навколишнього природного середовища; намагатися зрозуміти наслідки знищення біоти; розуміти важливість своєї роботи для майбутніх поколінь.
У нашому селі в цьому році було насаджено близько 30 саджанців берези. А у своєму садочку батьки посадили сливу, черешню та абрикос.

1 uriypyschyta  
Наш садок в цьому році поповнився  тільки фруктовими деревами, наша родина намагається висаджувати кожного року якесь дерево. Цю традицію започаткувала бабуся а тепер і ми перейняли. Мені здається це дуже правильна і хороша традиція,яку потрібно започатковувати кожній сім'ї.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz