Четвер, 09.05.2024, 16:53Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Квітень » 2 » ПРАЦІВНИКИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ПРОВЕЛИ АКЦІЮ «ЗЕЛЕНИЙ ПАРОСТОК МАЙБУТНЬОГО» В МІСЦЕВОМУ САДОЧКУ
09:01
ПРАЦІВНИКИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ПРОВЕЛИ АКЦІЮ «ЗЕЛЕНИЙ ПАРОСТОК МАЙБУТНЬОГО» В МІСЦЕВОМУ САДОЧКУ

У рамках двомісячника чистоти та благоустрою, працівники національного природного парку «Нижньосульський» провели акцію «Зелений паросток майбутнього» в Оржицьокому дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок». 
Участь в акції прийняли керівництво садочка, вихователі та діти старших груп. З великим ентузіазмом та щасливими усмішками учасники акції висадили на подвір’ї садочка саджанці: туї західної, ялини голубої, ялини звичайної та самшиту. Попрацювали плідно та згуртовано, тим самим діти змогли зробити свій невеликий внесок у збереження природи та створили затишний куточок для комфортного відпочинку у майбутньому на території садочка.
Тож ростіть, дерева та кущі, гарними, пишними!

Начальник відділу еколого-освітньої роботи та рекреації 
НПП «Нижньосульський»
Козачкова О.А.

Переглядів: 556 | Додав: ksysha | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 181 2 »
18 nataliya030996  
Це так мило! Адже дітки це робили з таким захватом! Працівники природного парку «Нижньосульський» проявили блискучу ініціативу. Користь таких заходів важко переоцінити.

17 skirpotenko3  
Це дуже гарний приклад для меншого покоління. Такі заходи потрібно проводити частіше

16 kripakmaxx  
Завжди говорю і буду говорити , дуже добре , що до таких заходів заоочують дітей , саме тоді коли діти спостерігають і допомагають дорослим працювати та допомагати природі , вони навчаються і назавжди запамятовують як треба поводити себе із навколишньою природою.

15 olja88113  
Одними із найважливіших чинників у формуванні всебічно розвиненої людини, є збереження природи та праця. Дуже добре, що працівники як і навчальних закладів, так і працівники НПП"Нижньосулькик"прививають це ,хай хоч і маленьким, але все ж особистостям. Які з плином часу будуть не тільки поширювати думку про збереження природи, а й активно примати участь у різних акціях. Адже все починається з малого!

14 zari999777555  
Працівники природного парку «Нижньосульський» проявили блискучу ініціативу. Користь таких заходів важко переоцінити.
Потрібно з дитинства привчатися до праці. Прищеплювати дитині любов до природи, до суспільно корисної праці — одне з найважливіших завдань громадськості, бо діти наше майбутнє, тож, що ми вкладемоу їхню свідомість зараз, таким побачимо світ через роки.

13 aptyp3331999  
Така акція надзвичайно корисна як для дітей так і для керівників та вихователів. Для дітей це позитивні емоції, радість та знання Того, що вони зробили надзвичайно важливий внесок у збереження навколишнього середовища. А для дорослих це гарна нагода розім'яти свої м'язи, адже всі ми знаємо що зазвичай у них сидяча робота.

12 anastasiasotnyk  
Як я навчалась в школі,в нас були подібні акції,ми прибирали класом на подвір’ї,садили рослини ,потім так приємно спостерігати за тим ,як росте деревце ,що я посадила)
Дуже добре ,що дітей закликають з малечку до таких акції , в майбутньому це принесе користь нашому світу!
Також не забувайте ,що рослини це наші «легені »
Бережіть природу,та природа Вам віддячить

11 supernata-yatsiniuck2014  
Я навіть уявляю з яким задоволенням діти брали участь в даній акції. Я важаю, правильно, що дорослі показують приклад та залучають, заохочують дітей до добрих справ.

10 dianastr2014  
Це справді дуже важливо залучати дітей до подібних заходів. Сьогодні вони посадили саджанці в садочку, а завтра натхненні саджають деревце разом з батьками. Завдяки отриманим позитивним емоціям діти завжди запам’ятовують моменти і в подальшому житті намагатимуться їх відтворювати. Тому кажуть ,що діти це наша надія.

9 linakulko  
Як добре, що серед людей залишились ті, хто займається такими корисними для природи та суспільства речами як висадка дерев, очищення присадибних ділянок, садів. А коли до цього приєднуються ще й діти то, наприклад в мене, значно збільшується віра у світле майбутнє нашої молоді. Що вони виростуть достойними громадянами та захисниками природи.

1-10 11-18
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz