Понеділок, 06.05.2024, 17:42Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2021 » Вересень » 22 » ПРИРОДООХОРОННИЙ ЗАХІД У МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ
11:00
ПРИРОДООХОРОННИЙ ЗАХІД У МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ

Минулого тижня фахівець відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» Микола Іванович Козлов провів бесіди з учнями Мусіївської ЗОШ, які були присвячені темі – «Бережіть природу від вогню!».

Екоосвітянин розповів учням про лісові пожежі, їх види, наслідки випалювання сухої рослинності для навколишнього природного середовища та здоров’я людини, а також наголосив про правила поведінки під час відпочинку на природі.

Відділ еколого-освітньої діяльності та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 235 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 161 2 »
16 kozloinna14  
Це дуже актуальна проблема в наш час, мене неймовірно гнітить ситуація в моєму регіоні, восени постійно відбуваються пожежі в лісах на болотах, де мешкає велика кількість тварин, птахів, наприклад сова болотяна, заєць-русак, ласка, водяна курочка, очеретянка. Тому захід для малечі присвячений збереженню природи, важлива частина навчального процесу, ми повинні змалечку навчити любити і оберігати природу.

15 lobachevskaya  
Ми відповідальні за майбутнє наших дітей, братів і сестер, майбутнє нашої крани, планети і свого ж особистого життя! Я вірю у те, що кожен, хто творить добро отримає за це вдячність! Нам поторібно змалку повчати діточок берегти навколишне середовище і поважати природу, адже вона нас "годує". Наслідки випалювання сухої рослинності для навколишнього природного середовища мають негативні наслідки як і на здоров'я людини, так і на природу! Тож кожен з нас зобов'язаний оберігати ліс, який є легенями нашої планети!

14 julia1308december  
Дуже важливо починати екологічне просвітництво населення з юного віку і формувати у майбутніх поколінь бережливе ставлення до природи, тому такі заходи просто необхідні!

13 lera2001321  
Я вважаю ,що неймовірно важливо проводити частіше такі бесіди з дітьми,необхідно з малечку навчати дітей цінувати навколишнє середовищє ,любити та обнрігати рідний край.
Особливо важливо пояснювати як необхідно безпечно відпочивати на природі ,щоб не було неприємних ситуацій з пожежами та травмами дітей

12 bojkooleg80  
Надзвичайно потрібна робота. Для того щоб в майбутньому зменшити кількість катастроф пов'язаних з діяльністю людей, ми повинні навчати з ранніх літ дітей.

11 uawei1024  
Надзвичайно важливо проводити такі бесіди з дітьми, адже вони наше майбутнє, і від них залежить чи будемо ми дихати повітрям чи димом та газом. В осінній період особливо важливо нагадувати про пожежну безпеку, адже спалювання листя є самою частою проблемою пожежної безпеки.

10 pasnichenko  
Випадків , коли люди сезонно починають спалювати траву, і трапляються пожежі які несуть нищівний вплив для природи, стає все більше.
Тому проводити такі бесіди з дітьми є великою необхідністю. Дякую що інформуєте , та пояснюєте їм як не слід робити та до яких наслідків це може привести.

9 tsibezovaselena567  
Доброго вечора!
Як добре, що працівникам НПП "Нижньосульський" не байдуже підростаюче покоління, особливо те як вони відносяться до природи. Адже, правила поведінки під час відпочинку в природному середовищі, є одним із найважливіших правил, котрі повинні знати підростаюче покоління. Якщо, кожен із нас буде додержуватися цих правил, тоді буде менше різних лих, котрі відбуваються щодня в нашому світі.

8 gbihas01  
Лісові пожежі – це неконтрольоване горіння рослинності, що стихійно поширюється на території лісу. Масові пожежі можуть виникати в спеку та при посухах від ударів блискавки, необережного поводження з вогнем, очищення поверхні землі випалюванням сухої трави та з інших причин. Вони можуть викликати ураження людей та тварин, спалах будівель в населених пунктах, дерев’яних мостів, дерев’яних стовпів ліній електромереж та зв’язку, складів нафтопродуктів та інших матеріалів, що горять. Як добре, що є люди які ознайомлюють молоде покоління з такими важливими проблемами.

7 irazhytchenco  
Лісові пожежі – цевелике лихо, як для рослин, так і для тварин тієї місцевості. Тому на мою думку
є дуже важливим розповідати дітям у школі про лісові пожежі та заходи боротьби
з ними.

1-10 11-16
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz