Четвер, 09.05.2024, 17:31Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Січень » 22 » РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ З ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
15:57
РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ З ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Минулого тижня відбулися робочі зустрічі між працівниками національного природного парку «Нижньосульський» та головами Чутівської, Плехівської, Погребняківської, Горошинської, Наріжанської, Худоліївської, Великоселецької (Полтавська обл.), Мохнацької, Великобурімської, Лящівської (Черкаська обл.) сільських рад в межах діяльності Парку, щодо питань розвитку рекреації на території НПП.

Під час зустрічей сторони домовились узгодити дії для ведення організованого зеленого туризму, екопросвітницьких заходів, відпочинку та надання інших видів рекреаційних послуг.

Територія Парку, має досить високий рекреаційний потенціал, тому маємо надію, що ці зустрічі стануть більш конструктивними між парком та місцевими громадами.

Переглядів: 305 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 polebkakhomenko1  
Надати ще одне прекрасне місце відпочинку тіла та душі для людей це дуже гарна ідея. Багато людей із задоволенням відвідали б майбутню зону туризму та відпочинку. Можливо ви вигадаєте ще щось нове в своїх проектах, якого ще не робив ніхто. Бажаю вам успіху.

6 samsonenkoviktorija  
Співпраця національного природного парку «Нижньосульський» з ближніми селищами дуже гарна ідея! Відпочинок люблять всі і якщо маємо таку нагоду в прекрасному парку, чому б нею не скористатись? Сподіваюсь співпраця пройде успішно, а відпочивальники не будуть чинити шкоди природі в НПП «Нижньосульський», в нас не так вже й багато таких місць залишилося..

5 natalialiakhman99  
Розвиток рекреації дуже цікава ідея. Добре, що управління НПП "Нижньосульського" прагнуть до змін. Сподіваюся, що колись і мені вдасться відвідати ваші краєвиди,дізнатися багато цікавого про рослинний і тваринний світ та оздоровитися.

4 karinkasviatobog  
Приємно бачити що ви співпрацюєте та вдосконалюєтесь, успіхів, натхнення та наснаги! Нехай все заплановане здійснюється!

3 anzhelkasklyar  
Це дуже чудова ідея, адже краса парку та чарівна природа сприяють формуванню належних умов для здійснення пішохідного туризму, пізнавальних прогулянок, екскурсій. Бажаю Вам успіхів!

2 alkabilyk737  
Дуже хороша затія, адже активний відпочинок на природі, допомагає відновити не лише працездатність, а й здоров'я, додає наснаги та терпіння до нової справи. Тому, успіхів в реалізації плану!

1 aulko99  
Як добре, що існують організації, яким не байдуже наше навколишнє середовища! Будемо сподіватись, що план, який будується на цю територію парку буде виконано успішно! Вдалої співпраці!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz