П`ятниця, 29.03.2024, 13:47Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Грудень » 18 » СНІГОВА МЕДУЗА
08:54
СНІГОВА МЕДУЗА

Снігопади другої декади грудня зробили пейзажі нашого національного природного парку незвичайними та дуже привабливими. Все одяглося в білі шуби, дерева надягли білосніжні шапки і невідомо звідки з’явилися рідкісні для нашої місцевості істоти.

Мені дуже повезло і я побачив в околицях Лящівки снігову медузу, яка мене ледь не зачарувала. Добре, що я її зміг сфотографувати і в мене є доказ цієї хвилюючої події.

 

Микола Клестов

Переглядів: 480 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 ivanukt1122  
Зима-чудова пора року!Природа взимку одягнена в білу шубу, наряди на деревах білі, пишні і красиві. Сніг – це чарівне явище. Коли він вкриває всю землю своїми ніжними білими простирадлами, земля перетворюється в красивий білосніжний краєвид. Зиму можна представляти як казкову красуню, яка може керувати вітрами і хурделицею, несучи за собою снігові бурі.

8 ilonacom2028  
Дійсно, коли настає морозна зима, і я дуже рада її приходу — це моя улюблена пора року з багатьох причин. Ніщо не може зрівнятися з її дивовижною красою. У морозну погоду мене радує і дивує білий сніг, що падає візерунчастими сніжинками та іскриться на сонці. Якщо розглядати ці сніжинки на рукавичці, то видно, що кожна має правильну форму та по-своєму неповторна. А коли настає відлига, сніг валить пластівцями, що нічого не видно попереду. Іноді можна почути завивання хуртовини. Але в цей час краще не гуляти на вулиці, а прислухатися до звуків і дивитися у вікно.
Взимку можна прокинутися вранці та потрапити в казку. Вікна розписані вигадливими візерунками, що нагадують гілки ялинки або сосни. Коли всі дерева вкриті інеєм і стають кришталево-білими, світить сліпуче сонце, все блищить та іскриться. Виходиш на вулицю — легкий морозець пощипує ніс і щоки. Йдеш стежкою — чуєш хрускіт снігу. Стає дуже весело та приємно на душі!
Отже, не дивно, що зима — моя улюблена пора року.

7 anzhelkasklyar  
Дійсно, у автора дуже чудова фантазія! Але ж наша природа є дуже гарним творцем, адже іноді вона із таких незначних речей може створити справжні дива)

6 zhgyrgread2000  
Цього року сніг пролежав дуже довго, я давно не спостерігала такого явища. Ця зима була дуже гарна. Я, як любитель фотографувати, неймовірно задоволена цими прекрасними кадрами, адже для мене це є щось дивовижне і незабутнє. В світлинах з сніговими чудесами можна побачити недоторканість, свіжість, першокрасу світу. В таких моментах можна відчути спокій, ніжність, душевну рівновагу. В таких фото я піднімаю собі настрій на цілий день biggrin 
Обожнюю прогулянки парком smile

5 svetaz280210098  
У автора все дуже добре з фантазією і гумором biggrin

4 aptyp3331999  
Так, дійсно цього року випало дуже багато снігу. Давно такого не було! Такі зими пам"ятаю тільки з дитинства та з розповідей батьків. Така кількість снігу дуже подобається дітям, постійно спостерігаю, як вони в ньому бавляться. Але все ж спостерігав багато моментів, коли сніг ламав дерева.

3 herasymenko-olena20177  
Так, цьогорічниий сніг помітили всі, а саме його кількість. За своє життя я пригадую ще таку зиму років 8 тому, снігу було так багато, що машини колонами стояли одна за одною і не могли проїхати. Але це не ті зими, про які розказували мої батьки за своє дитинство та бабусі. Раніше навіть дверей в хату відкрити не могли зранку, в сінях стояла "чергова" лопата, яка потім прогортала тонелі на подвір'ї. Цей рік снігу дійсно багато. Зима почалася без запізнення і досі лютує... деревам важко...

2 rozenmarm  
Цього року, в кінці грудня, дійсно випало дуже багато снігу, що не може не тішити. Мені дуже подобається така погода, але у всього є свої мінуси. Нідмірна кількість опадів не стала винятком, адже багато дерев під вагою снігу зламались в дворі нашого дому.

1 aulko99  
Дійсно, яка зима чудова пора року!!! Скільки неймовірних емоцій, радості, захоплення та щастя вона приносить навколо. Справжні чари можна спостерігати лише зимою, коли вона приносить кучугури снігу та робить нашу природу білосніжною та дуже витонченою. Було б цікаво побувати в НПП "Нижньосульський" саме в цю пору року, потішитися білосніжним краєвидом та сфотографувати на згадку!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz