Понеділок, 29.04.2024, 09:34Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Лютий » 4 » СТАРТУВАЛА КАМПАНІЯ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ
11:34
СТАРТУВАЛА КАМПАНІЯ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

З нагоди відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосуьський» протягом цього тижня відвідають дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади Оржицького району (в межах діяльності Парку) у яких із різновіковими групами дітей проведуть різного роду заходи. 
Першими хто вже сьогодні дізнався про «Скарби боліт», були учні 6-х класів опорного закладу Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім. І.Я. Франка. Фахівці парку ознайомили вихованців з флорою та фауною боліт, розповіли про значення боліт у природі та житті людини.

Начальник відділу еколого-освітньої роботи та рекреації      Козачкова О.А.

Переглядів: 420 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 svetaz280210098  
Ого. Не знала, що в нас в Україні ще не всі болота винищили! Що ж, може хоч наступне покоління завдяки старанням фахівців парку не будуть загарбувати володіння незайманої природи. Адже в світі повинна бути гармонія в усьому.

5 aptyp3331999  
Знати про те, що нас оточує повинен кожен, а краще, якщо ці знання надходять в ранньому віці і запам"ятовуються назавжди. Дуже добре, що працівники НПП "Нижньосульський" піклуються про це, ознайомлювавши протягом тижня вихованців з питань про водно-болотяні угіддя та про їх важливе значення. Я вважаю ці знання потрібні кожному щоб жити в гармонії з природою, що нас оточує.

4 potapovaasya1810  
Добре знати, що дітки пізнають більше про довкілля, що їх оточує. Справді, водно-болотні угіддя є досить важливою частиною всіх екосистем, адже вони є природними резервуарами води. Будемо мати надію, що такі заходи та дні в екологічному календарі нагадають нам про те, що водні ресурси - одне з найцінніших природних багатств - зараз знаходиться на межі руйнації!!!

3 natalialiakhman99  
Флора і фауна нашої природи надзвичайно різноманітна і цікава.Болота мають важливе зачення.Це пов'язано з їхніми особливостями.Тому чудово,що працівники відділу еколого-освітньої роботи знайомлять школярів з даною темою,розвиваючи їх кругозір та любов до природи.

2 aulko99  
Дійсно, потрібно заохочувати молоде покоління до збереження водно-болотних угідь та їхньої флори та фауни!!! Проведення різних заходів, пропаганда кампанія зможе допомогти цьому руху дати нове, більш збережене життя.

1 uriypyschyta  
Добре, що учні дізнаються про значення боліт у нашому житті, і я гадаю їм було дійсно цікаво набагато більше дізнатися від вас, справніх професіоналів, ніж з інтернету.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz