П`ятниця, 19.04.2024, 11:05Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Серпень » 16 » УВАГА!ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!
09:27
УВАГА!ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!

Шановні відвідувачі території Парку! Адміністрація НПП «Нижньосульський» зважаючи на високу температуру та засушливу погоду, звертається до Вас з проханням дотримуватися правил протипожежної безпеки. Зокрема, перебуваючи на території Парку не створюйте навмисні підпали, не розводьте багаття в не облаштованих місцях, не викидайте непогашені сірники, недопалки тощо.

Пам’ятайте! Краще запобігти виникненню лісової пожежі ніж боротися з вогнем та намагатися ліквідувати наслідки.

Дякуємо за розуміння та співпрацю!

У разі виникнення пожежі, свідком якої Ви стали, просимо викликати Державну службу України з надзвичайних ситацій, або телефонувати до адміністрації Парку (05357) 92-5-17.

Переглядів: 411 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 obscure99  
Підприємствам, установам, організаціям та громадянам необхідно підвищувати контроль за станом пожежної безпеки в рекреаційних зонах, відведених для відпочинку. Людям котрі виїжджають на відпочинок до лісу,потрібно не лише прибирати за собою сміття ,але й слідкувати за пожежною безпекою,не розпалювати вогнища,та не кидати окурки.

4 hodjaeva0309  
Як не прикро,але це правда.Основними причинами виникнення лісових пожеж є: діяльність людини (до 90% випадків).Тож до тих пір,доки людство цього не збагне(ВСІ МИ У НЕБЕЗПЕЦІ).Пам'ятайте про це завжди!!!!!!!

3 potapovaasya1810  
На жаль, не всі громадяни звертають увагу на попередження про лісові пожежі, тому часто не дотримуються правил, які мають бути збереженні при пожежонебезпечному періоді і це призводить до великих втрат. Люди читають про це в статтях, чують по новинах, звертають увагу на банери біля лісів, проте все це в більшості випадків змушує бути обережними лише одиниці. Шкода, що в нас таке відношення не лише до середовища, що нас оточує, але й до власного здоров'я.


2 aulko99  
"Парки, ліси- це наше багатство! Бережіть їх від пожежі"- це гасло відоме всім з дитинства!!! Різке збільшення кількості лісових пожеж спостерігається у період святкових та вихідних днів, коли люди проводять свій вільний час. На мою думку, найчастішими причинами загорань є: викинуті палаючий сірник та недопалки, господарські роботи, підпал трав, розведення багаття на підсохлій траві. Раніше в школах проводили флешмоби" Збережемо природу від червоного півня". Дітям розповідали про вогонь та яку загрозу він може приносити природі. Тому, потрібно запроваджувати такі дні та долучати дітей до корисних справ!!!

1 samsonenkoviktorija12  
Часто причиною пожежі можуть бути:залишений недопалок, незагашене багаття і навіть бите скло в улюблених місцях для відпочинку. Все частіше стаємо свідками випалених пустирів і лісових галявин, тому ми повинні надзвичайно серйозно ставитися до будь-яких антропогенних, незабуваючи і про природні фактори, в пожежнонебезпечний період.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz