Четвер, 28.03.2024, 22:53Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Листопад » 14 » В НАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДНОМУ ПАРКУ “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СИНИЧКИ
12:42
В НАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДНОМУ ПАРКУ “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СИНИЧКИ

12  листопада святкувався День синички. З цієї  нагоди  працівниками еколого-освітнього відділу національного природного парку  «Нижньосульський» (Полтавської обл., Оржицького р-ну ) було організовано заняття для дітей Чутівського дитячого садочка “Дзвіночок”.

Малятам була запропонована цікава розповідь про синичку, продемонстровано відеофільм «Спів синички», а також проведено пізнавально-розважальні  ігри «Опиши синичку» та «Відгадай». Діти з задоволенням приймали участь в іграх, активно відповідали на поставлені запитання.

По закінченню заняття діти старшої групи разом з вихователькою та працівниками Парку розмістили на подвір’ї дитячого садочка годівнички, в які поклали смачні дарунки для жовтогрудих щебетушок.  

Метою даного заходу було: екологічне виховання підростаючого покоління, розширення знань про життя синички та допомога їм в зимку, прищеплення любові до природи,.

 

Начальник відділу екологічної освіти

 Козачкова О.А.

 

Переглядів: 796 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 171 2 »
17 bezkorovaina_oksana2000  
Дійсно дуже важливо проводити такі заходи, адже вони мотивують дітей творити гарні вчинки. Зимова підгодівля птахів дуже важлива для зимуючих птахів таких, як снігурі, горобці та інші. Добре, що працівники НПП " Нижньосульський" подають гарний приклад та передають цю традицію і меншому поколінню.

16 fred1x  
Вважаю гарною ідеєю влаштувати для дітей такий захід, щоб змалечку привчати майбутнє покоління берегти і дбати про навколишнє середовище.

15 DENKONONENKO  
Вважаю що потрібно робити більше таких заходів , напевно діти будуть більше любити , оберігати природу

14 elisabet  
Дітям потрібно влаштовувати такі заходи з екологічним нахилом. Так вони вчаться оберігати тварин, співчувати та допомагати навколишньму середовищу. Також діти дізнаються багато цікавого та нового, щоб потім використовувати надбані знання у своєму житті. Потрібно влаштовувати подібні акції та заходи у всіх садочках та школах Полтавської області.

13 bdgilka97a  
Мені дуже сподобався цей захід тому, что діти працювали разом і вчилися допомагати навколишньому середовищу. Такі заходи потрідно проводити частіше, бо, по-перше, їм це дуже цікаво, а по-друге, вони змалку вже будуть розуміти  всі тонкості існування живих істот.

12 vova30146  
Я думаю що для дітлахів цей захід був дуже веселим і пізнавальним!

11 vladzaporozhets95  
Одним із найважливіших моментів педагогічної діяльності є виховання у дітей любові до природи. На мою думку, подібні заходи дають можливість дитині розширити свої знання про життя птахів, а також спонукають формуванню у дитини екоцентризму.

10 maks5485  
Важливим аспектом освітньо-просвітницької роботи НП "Нижньосульський" є робота з дошкільнятами та учнями шкіл, бо, екологічна культура, на мій погляд, повинна прищеплюватися змалку. Проведений працівниками парку День синички став для малюків справжнім святом і подарунком для птахів.

9 margosha2408  
Головне,що дітям сподобалось,можливо цим можна прищепити любов до живого,взагалі до природи,цей день приніс радість дітям-це головне.

8 ZSVETA6  
В школі ми часто робили власноруч годівнички для птахів, як жаль що в університеті  не приділяють належної уваги зимуючим,голодним синичкам.

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz