Середа, 08.05.2024, 10:23Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Листопад » 19 » ВИХОВНИЙ ЗАХІД НА ТЕМУ: «ПТАХИ ЗИМУЮТЬ ПОРУЧ З НАМИ» В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ
13:21
ВИХОВНИЙ ЗАХІД НА ТЕМУ: «ПТАХИ ЗИМУЮТЬ ПОРУЧ З НАМИ» В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ

18 листопада працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» провели виховний захід «Птахи зимують поруч з нами» для учнів 4 класу Худоліївської загальноосвітньої школи I-IIIст.

Фахівці Парку ознайомили дітей з різними видами зимуючих птахів, уточнили, розширили і систематизували знання учнів про птахів своєї місцевості, їхню поведінку, спосіб життя, роль і місце у природі та значення у житті людини.

По завершенню заходу, з метою виховання в дітей дбайливого ставлення до пернатих друзів, любові й милосердя до всього живого на Землі, діти разом з працівником Парку Козловим Миколою Івановичем розмістили на шкільному подвір’ї нові годівниці та помістили в них смаколики для пернатих.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульский»

Більше фото та інформації про діяльність Парку   https://www.facebook.com/business/dashboard/

Переглядів: 496 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 151 2 »
15 samsonenkoviktorija  
В моїй школі подібні заходи проводилися дуже часто і це чудово. Запам*ятались презентаціїї птахів, які нам показували, а ще більше запам*ятались презентаціїї, які ми робили самостійно на цю тему! Добре, що НПП "Нижньосульський" проводить такі заходи для школярів - маленьких допитливих дітлахів smile

14 aulko99  
Завжди підтримую проведення виховних заходів щодо збереження  природнього середовища, а особливо, коли вони торкаються нашого молодшого покоління- учнів. Проведення таких заходів Національними парками чи іншими організаціями  може спонукати учнів до бережливого ставлення щодо природи, усунення, а також розробка проблем щодо екологічної ситуації з птахами. Чудовою ідеєю було б створити природоохоронні акції щодо навколишнього середовища між парками та школами.

13 olyakhomenko2000  
Це досить правильне рішення! Потрібно дітям показувати і розказувати про те, що нас оточує, потрібно їх з малечку навчати тому, що є добре, а що погано. Те що дітки піклуються про птахів є досить правильним. Адже вони будуть це робити частіше і таким чином врятують не одне маленьке життя.

12 18sabrinasvichkar2000  
Дуже сподіваюся, що проведений захід піде на користь учням і вони завжди будуть пам’ятати, що птахи потребують нашої турботи і охорони.

11 irinadasenko678  
Надзвичайно радує те, шо працівники НПП"Нижньосульський" проводять такі заходи. Такі заходи також проводять і в дитячих садках, і в школах. Створюють різні конкурси, тим самим прищеплюють у дітей любов до природи. Діти у ігровій формі дізнаються про їхню поведінку і спосіб життя, про роль і місце у природі.

10 mobistyle2467  
Дунула зла зима-стара пронизливим холодом, зганяючи свійгнів на беззахисних пташок. Нікуди нещасним сховатися. Зібралися вони в
невеселі зграйки, намагаючись протистояти стихії спільно. Ох, як їм важко в
такий період! Все важче й важче знайти хоч якийсь корм. Цілий день вони
стрибають то тут, то там в пошуках їжі. Шукають, де б сховатися від жорстокого
крижаного вітру. Перелітають з гілки на гілку, щоб хоч якось зігрітися.І яке щастя для бідних пташок, якщо вони знаходять годівниціз їжею! Піклуючись про пернатих, ми розвісили їх на кожному вікні нашого
будинку. Ось прилетіла синиця. Вона оглянула приготований корм, швидко схопила
хлібну крихту й полетіла. За хвилину знову прилетіла, схопила крихту. Потім
прилетіла вже з подружками. Пташки спритно клюють крихти та насіння. Ми
спостерігаємо за ними й радіємо, що допомагаємо бідолахам пережити люті морози.

9 ilonacom2028  
Я вважаю, що такі заходи важливо проводити для дітей. Тому що, методи виховання цього заходу полягають в тому, щоб по-перше це ознайомити учнів з різними видами птахів, формувати навички правильної поведінки в природі розширити і закріпити знання учнів про птахів, їхню поведінку і спосіб життя, про роль і місце в природі, про значення у житті людини. По-друге, поглибити знання учнів про зимуючих птахів нашої місцевості, про екологічні зв'язки між ними та навколишнім середовищем. І по-третє, це розвинути у дітей бажання якомога більше дізнатися про навколишнє середовище. Адже птахи мають велике значення як в природі так і в житті людини. Вони є нашими надійними друзями, яких безумовно треба знати.

8 anzhelkasklyar  
Як добре, що НПП "Нижньосульский" проводить такі заходи. Адже вони закріплюють та систематизують знання про пташечок, виховують добре, дбайливе ставлення до пернатих друзів та формують бажання піклуватися про птахів.

7 olja88113  
Метою заходу є розширення  і закріплення  знаннь учнів про птахів, їхню поведінку і спосіб життя, про роль і місце у природі. . Розвивати
інтерес, спостережливість, фантазію, увагу, креативність, логічне
мислення. Навчити свідомого дотримання правил поведінки в природі, учити
замислюватися над наслідками своїх дій. Виховувати в дітей дбайливе
ставлення до пернатих друзів, любов і милосердя до всього живого на
землі.

6 pirokhoksana  
І знову, читаючи подібного роду публікації, душа радіє. Працівники НПП"Нижньосульський" роблять великодушні вчинки: прищеплюють дітям любов до природи, в даному випадку розповіли про поведінку, життя птахів, про те, як важливо їх берегти та допомагати. Побільше б таких акцій та прекрасних людей.

1-10 11-15
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz