П`ятниця, 19.04.2024, 20:20Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Травень » 2 » РЕЗУЛЬТАТИ СПІЛЬНИХ ДІЙ В НЕРЕСТОВО-ЗАБОРОНЕНИЙ ПЕРІОД НА ТЕРИТОРІЇ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
13:08
РЕЗУЛЬТАТИ СПІЛЬНИХ ДІЙ В НЕРЕСТОВО-ЗАБОРОНЕНИЙ ПЕРІОД НА ТЕРИТОРІЇ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

Службою державної охорони природно-заповідного фонду України національного природного парку «Нижньосульський» спільно з працівниками батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Полтавській області та представниками поліції Оржицького ВП Лубенського ВП ГУНП, Семенівського ВП Хорольського ВП ГУНП проведено рейдові заходи з посилення режиму охорони природних ресурсів та попередження виникнення порушень природоохоронного законодавства в межах території НПП «Нижньосульський» в нерестово-заборонений період 2020 року.

За результатами проведених рейдових заходів 1-2 травня 2020 року, складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення за ст.91 КУпАП, з яких 3 містять ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України, щодо яких внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та 1 «Акт про вилучення без господарських знарядь незаконного добування (заготівлі) природних ресурсів, транспортних (у тому числі плавучих) засобів, зброї та боєприпасів, природних ресурсів або продукції, що з них вироблена, спеціальних документів ».

Вилучено 124 кг водних живих ресурсів, 3 «павука», 1 «парашут», 4 месинові сітки, загальною довжиною 130 м. Збитки, завдані природно-заповідному фонду внаслідок даних порушень становлять 20751 грн.

Переглядів: 333 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 121 2 »
12 stefa123430  
Я вважаю,щоб побороти браконьєрство треба на державному рівні запровадити колосальні штрафи і серйозну кримінальну відповідальність, тоді можливо кількість браконьєрів значно знизиться.
Якби всі серйозно ставилися до цієї проблеми серйозно,як працівники Нижньосульського НПП можливо багато бракньєрів були б зловлені при вченені неправомірних дій.

11 matvievskayaoksana827590  
Дуже  добре ,що  працівники НПП"Нижньосульский" не втрачають пильність.І злочинні дії будуть присічені.

10 galinakovlagina  
Сподіваюся,що злочинники будуть покарані.

9 aulko99  
Завдяки небайдужим діям НПП "Нижньосульський" браконьєрів буде наказано!!!! Дуже добре, що і поліція долучається до такої справи! Шкода, що наше суспільно не хоче усвідомляти, яку шкоду вони роблять природньому середовищу. Сподіваюсь, що Ваші дії дійдуть до їхніх півкуль!!!

8 bezkorovaina_oksana2000  
Як сумно, що люди не розуміють всієї серйозності знищення рибних ресурсів в період неристу. Але добре те, що є небайдужі працівники  НПП «Нижньосулький» які слідкують за порядком та притягують злочинців до відповідальності. Сподіваюся, що кількість таких прикрих випадків надалі буде менше.

7 polebkakhomenko1  
Дивує, що люди не бояться закону та все ж продовжують вилови. Добре що ви не покинули боротися з цим, адже збереження видового складу водоймищ є головним завданням. Проте я гадаю, що народ не перестане цього робити. Вам це все наносить колосальні збитки, тому бажаю вам, щоб це все швидше закінчилось.

6 natalialiakhman99  
За 2 дні аж 5 правопорушень - жах. Добре, що служба державної охорони природно - заповідного фонду України національного природного парку "Нижньосульський" з працівниками поліції ретельно слідкують за охороною природніх ресурсів. Збитки кожного разу ростуть. 124 кг живих риб постраждало - шкода,що недобросовісні люди продовжують свої незаконні діяння. Сподіваюся, що після покарань, жага до цього зникне.

5 pirokhoksana  
Дуже добре, що працівники НПП "Нижньосульський" не залишаються осторонь таких незаконних вчинків, а докладають неабияких зусиль, щоб таке траплялося якомога менше. Адже зараз, в таку теплу пору, бажаючих незаконно нажитися чимало. Сподіваюся, що зловмисники будуть покарані.

4 alkabilyk737  
Захоплююся вашею працею! А, от люди, все-таки, не усвідомлюють того, який негативний вплив несуть природі. Цікаво, це ж як їх портібно карати, щоб вони зрозуміли свою неправоту!?

3 anzhelkasklyar  
Завдяки Вашим публікаціям ми спостерігаємо, що армада браконьєрів збільшується з кожним роком, стає зухвалішою відчуваючи свою безкарність. Дуже приємно бачити, що працівники НПП "Нижньосульський" та працівники поліції старанно намагаються протистояти цій армаді, захищаючи тваринний світ.

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz