Субота, 20.04.2024, 12:06Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2013 » Жовтень » 22 » АКЦІЯ «ПОСАДИ ДЕРЕВО, РАЗОМ З НАМИ»
21:19
АКЦІЯ «ПОСАДИ ДЕРЕВО, РАЗОМ З НАМИ»

У наш час все більш актуального значення набувають заходи по покращенню стану навколишнього природного середовища, благоустрою та озеленення території.

Озеленення є складовою частиною загального комплексу заходів щодо планування, забудови і впорядкування території. Воно має величезне значення в житті людини та певним чином впливає на навколишнє природне середовище.

Краса і естетичний вигляд школи несе гармонію у життя. Упорядкована шкільна ділянка сприяє повноцінному відпочинку учнів під час перерв, прищеплює їм любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності і порядку.

Саме тому працівники НПП «Нижньосульський» 22 жовтня запропонували і провели для учнів Чутівської ЗОШ І-ІІІ ст. акцію «Посади дерево, разом з нами». Проводилася акція для того щоб шкільне подвір’я школи було ще більш впорядкованим і привабливим. 

В акції брали участь: директор НПП «Нижньосульський» М.О.Федоренко, працівники парку відділу екологічної освіти І.І. Нестеренко, О.А.Слинько, М.І.Козлов, відділу науки О.І.Кропивка, Ю.М.Лук’яненко, відділу господарського забезпечення та рекреаційного благоустрою В.О.Козачков, О.І.Данільченко, відділу державної охорони, відтворення та використання природних екосистем В.В.Вербицький, В.М.Ревун, О.В. Лехкобит, учні 10-11 класів та вчителі школи.

Було висаджено 175 саджанців дерев та кущів. Основними видами були: береза бородавчаста, гледичія, дуб червоний, калина, магонія падуболиста, айлан найвищий.

Після завершення висадки саджанців працівники парку хвалили та дякували учням за старанність і співпрацю.







Фахівець з екологічної освіти Слинько О. А.


Переглядів: 1475 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 121 2 »
12 фахівець відділу екоосвіти  
Олександре! Що дивного, коли на пустошах та землях, які малопридатні для с/г виросте ліс!

11 OLEXANDR_SHERASOV  
Ну я ще згоден з садінням дерев в місті, для оновлення парків чи скверів, але ж висаджувати дерева біля лісу якось дисвно

10 OLEXANDR_SHERASOV  
Як, як? Звісно що не вирубуючи и не знищуючі ліси та дерева "просто так" або для ненажерливого бізнесу!!

9 Леся Широкоступ  
Олександре, ваше висловлення щодо "устарілості" насадження дерев є не доречною! А як тоді по-вашому потрібно збільшувати площу рослинності для збільшення чистого повітря?

8 Денис Янош  
Олександр Черкасов,ви ж самі у першому коментарі казали про те,що треба змінювати свідомість людей а тепер кажете (цитую):"Ми не зможемо нічого зробити з людьми, більшість не хочуть змінювати екологічну ситуацію."Таке відчуття,що ви або ж швидко здалися,або ж у вас живе дві особистості =)

7 фахівець відділу екоосвіти  
Коментар 4 досить непоганий!

6 БогатиР  
Переважно більшість людей змирилися із цією ситуацією і просто "опустила руки", але є і ті, які переймаються цим питанням і проводять різні акції та програми, цим вони показують гарний приклад іншим та заохочують до співпраці.

5 Черкасов Олександр  
Денисе! Ми не зможемо нічого зробити з людьми, більшість не хочуть змінювати екологічну ситуацію.

4 Денис Янош  
Олександре,не думаю що саджати дерева колись буде зайве,тому казати що "акція устаріла"казати недоречно,адже це не повинно бути акцією-це і є показником свідомості,втім неможу не погодитись з тим,що потрібно змінювати свідлмість населення,які не думають про наслідки і екологічне становище вцілому,тому вважаю вагомим внеском просвітницьку діяльність,чим більше буде людей,які дійсно зрозуміють що з проблемами навколишніми середовищами потрібно боротися,тим глобальніші діі можна робити в майбутньому...таким чином прикладом поширення ініормаціі можу запропонувати :поширення інформаційноі діяльності в мережі інтернет,а також викладання іннформаціі про екологічні діі(подання прикладу іншим)поширення агітуючих листівок,прибирання парків та ставків від сміття,зокрема природних зон...

3 фахівець відділу екоосвіти  
Олександре! Назовіть якими іншими способами та методами прививати у людей, особливо дітей, бережливе ставлення до природи та впливати на їх свідомість? І що значить починати з себе? От і почніть шукати новітні підходи та підскажіть їх нам. Не думаю, що висаджувати дерева - це щось застаріле. Насадження - це завжди краще, ніж забурянені та засмічені пустирі.

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz