Четвер, 25.04.2024, 14:02Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Лютий » 11 » БАТАРЕЙКИ, ЗДАВАЙТЕСЯ!
12:40
БАТАРЕЙКИ, ЗДАВАЙТЕСЯ!

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» займається активною пропагандою акції «БАТАРЕЙКИ, ЗДАВАЙТЕСЯ!», до якої вже приєднались 8 загальноосвітніх навчальних закладів Семенівського та Оржицького районів.
Днями Плехівська ЗОШ І-ІІ ступенів також долучилась до акції. Екоосвітянами Парку в школі встановлено контейнер для збору відпрацьованих батарейок і проведено бесіду про їх шкідливість та забруднення навколишнього середовища.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації
НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 361 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 stefa123430  
Я сподіваюся, що ця акція і надалі буде поширюватися не тільки серед дітей, але й старших поколінь. Бо не всі люди знають про колосальну небезпеку навіть однієї маленької батарейки і часто просто викидають їх як звичайне сміття. А це завдає величезної шкоди навколишньому середовищу та здоров'ю. Я все частіще зустрічаю пункти збору відпрацьованих батарейок у містах та селищах, і не не може не радувати, але у селах я рідко бачила, щоб відкривалися такі точки збору, хіба що в школах і  це все рівно було раз на рік, в кращому випадку. Тому ідучи вулицями чи стежками будь якого села, не рідко можна зустріти кілька батарейок, які люди просто викинули, не задумуючись про шкоду від них. Тому я думаю, щоб позбутися цієї проблеми, потрібно щоб всі процеси контролювалися державою. Так в кожному населеному пункті має бути точка прийому відпрацьованих батарейок, яка відправлятиме їх на переробку. Тоді ця ситуація зміниться на краще.

12 matvievskayaoksana827590  
Одна пальчикова батарейка здатна забруднити 20м .кв. земли та 400л води важкими металами. Наша спільна  задача - не допустити,щоб це сталося!

11 polebkakhomenko1  
На сьогодні багато людей збирають батарейки та правильно їх утилізують. Всі кого я знаю, чинять саме так. До цього ж, коли я навчалась у школі, у нас завжди був відсік для використаних батарейок, і кожна дитина та вчитель могли вільно викинути туди свої. Маю надію цього притримується кожна школа.

10 slavaglushik  
Во всех батарейках содержатся токсичные элементы, которые при попадании в почву и воздух наносят непоправимый вред здоровью человека.
Выброшенная в мусорное ведро батарейка попадает на свалку, где в процессе коррозии либо в результате горения выделяет вредные вещества. Далее токсины вместе с водой и едой попадают нам на стол. Ядовитые элементы имеют свойство накапливаться в организме, поэтому даже в небольших количествах могут вызвать онкологические, репродуктивные и другие серьезные заболевания.

9 samsonenkoviktorija  
Боятися нових батарейок не варто. А ось використані джерела живлення таять у собі масу небезпек. Хоч батарейки і становлять лише 025% від усіх відходів, на їх частку припадає не менше 50% токсичних металів у смітті. Чудова акція і її необхідно проводити у навчальних закладах і не лише. Саме завдяки проведенню таких акцій зараз про шкоду батарейок знають всі і дорослі, і малі.

8 aulko99  
Однією з найбільших екологічних проблем є зростання обсягів використаної електроніки та супутнього обладнання, серед яких особливу загрозу становлять відпрацьовані батарейки. щодо утилізації батарейок актуальне і по цей день. Основним завданням  є інформування населення про необхідність правильного поводження з відпрацьованими хімічними джерелами струму, зокрема батарейками, та залучення небайдужих громадян до збирання таких відходів для подальшої їх утилізації. На мою думку, було б цікаво створити об'єднання та проводити акції щодо привернення уваги до проблеми та демонстрації її розв'язування!!!

7 natalialiakhman99  
Батарейка - ніби така корисна річ,без неї не могла б працювати велика кількість техніки,але шкода її колосальна. В дитинстві навіть не підозрювала про це. Дуже добре,що зараз проводять такі пізнавальні та корисні для нашої природи акції.

6 ivanukt1122  
Збір і утилізація батарейок, дуже важлива акція, які повинні проводитися у всіх навчальних закладах та установах. Збір батарейок і акамуляторів, використання їх як вторинну сировину чи їх утилізацію-це рятує великі об'єми водних, грунтових ресурсів,багато видів тварин що найбільше страждають від забруднення речовинами що виділяють батарейки, наприклад їжаки, дощові черв' яки. Це чудово що учні шкіл долучаються до подібних заходів. Такі діти наше велике майбутнє.

5 potapovaasya1810  
Мабуть, уже залишилося дуже мала кількість людей, що ще не знають про небезпеку викинутої батарейки в навколишнє середовище. Досить гарна акція, адже діти дізнаються нову для себе інформацію і одночасно роблять користь для нашого майбутнього. Пам'ятаю, що в учнівські роки також школою долучатись до подібної акції, збирали ці небезпечні батарейки та відправляли до пункту прийому та переробки. Зараз такі пункти збору зустрічаю досить часто не лише в школах, але й в інших громадських місцях.

4 karinkasviatobog  
Дуже актуальний захід, адже екологи підрахували, що 1 викинута в смітник батарейка знищує 2 дерева, псує 20метрів квадратних та 400 літрів води! Тому дуже важливо донести діткам що їх потрібно утилізовувати. Сподіваюся що такі акції поширяться на всі школи України!

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz