Середа, 24.04.2024, 16:24Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2021 » Лютий » 8 » БІОТЕХНІЧНІ ЗАХОДИ НА ТЕРИТОРІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
14:04
БІОТЕХНІЧНІ ЗАХОДИ НА ТЕРИТОРІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

Настання холодів та снігопадів суттєво ускладнило виживання диких тварин. Зима – сувора пора року, оскільки багато джерел їхньої їжі вичерпуються або засипаються снігом.

Тож, з метою збереження, підвищення чисельності диких тварин та недопущення їх загибелі на території  НПП “Нижньосульський”, працівниками відділу служби державної охорони природно-заповідного фонду, природоохоронними науково-дослідними відділеннями проводено викладання кормів до встановлених годівниць та кормових майданчиків.

Переглядів: 275 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 171 2 »
17 kozloinna14  
Я згідна з тим що в зимувати для тварин складно, тому ми повинні подбати про братів наших менших, підгодовувати, не дати замерзнути в такі холодні зимові дні.

16 vikachernetska16  
Зима – сувора пора року для диких тварин. Багато джерел їжі вже вичерпалися або були засипані снігом. На щастя, ми можемо їм допомогти.
 
  Тварини проводять зиму по-різному. Багатьом із них доводиться переживати численні незручності. Життя тварин стане легшим, якщо люди допоможуть їм. Іноді людина може навіть врятувати їм життя.
  З настанням суворої зими стало нелегко не тільки людям, а й диким тваринам, що мешкають в лісових просторах. Але відповідні єгерські служби не стоять осторонь, а всіляко підтримують фауну в цих непростих погодних умовах
  Підгодівля диких тварин сіном - традиційний біотехнічний захід. Крім природних кормів для підгодівлі тварин вирощують різні однорічні та багаторічні кормові культури: озимі жито і пшеницю, горох, яра та озима віка, рис озерний, конюшини, топінамбур, кормова капуста, кукурудза та ін. Перспективним є вирощування на невжитках багаторічних кормових культур, які відзначаються високою врожайністю зеленої маси та малою нормою висіву. Також заготовляють віники із пагонів (з листками) деревно-чагарникових порід, які найбільше поїдаються ратичними та зайцеподібними, а саме: ясеня, верби, осики, горобини, яблуні, груші лісової, крушини та ін
  Зимова підгодівля мисливських тварин повинна бути спрямована на заготівлю певного запасу кормів з метою не годування тварин, а використання його у екстремальних умовах для рятування їх від голоду (глибокий сніговий покрив, різка зміна температур, ожеледиця тощо).

15 julia1308december  
Справжній, непідробний приклад того як має ставитися людина до оточуючого її світу. Дяка працівникам відділу служби державної охорони природно-заповідного фонду НПП “Нижньосульський”

14 olegauser  
Велике щастя бачити небайдужих людей, якіпіклуються про тварин взимку та не дають їм загинути. І дякуючи автору, ця
стаття є прикладом і поштовхом на добрі справи. Бережіть природу, не будьте
байдужими!

13 sahnoana75  
Ось на кого потрібно рівнятися і з кого брати приклад. Дякую за величезну працю, яку виконуєте заради спасіння тисяч тварин ❤️

12 bojkooleg80  
Дійсно хороший вчинок, який допоможе пережити несприятливі умови ти тваринам які не спроможні добути собі їжу.

11 vpylypchuk2001  
Дійсно хороший,людський вчинок,на таких,як ви,і тримається людство та життя!
Так тримати!!

10 vitalinasagajdak  
Дійсно, цьогорічна зима була не найкращою по відношенню до погодніх умов. Особливо це відчувають тварини, які в суворі морози залишаються без їжі і відповідно без жодного шансу на виживання. Однак дуже приємно знати, що є люди, яким не байдужа природа і вони готові усіма силами їй допомогти. Можна сказати, що вони - її спасіння. 
Я щиро вдячна працівникам служби державної охорони природно-заповідного фонду та природоохоронним науково-дослідним відділенням за небайдуже ставлення до диких тварин. Ваше доброчесне ставлення рятує життя.

9 trofimenkoyana41  
Дякую за турботу про диких тварин нашої природи! Як добре, коли є люди, які дійсно переживають за братів наших менших, та створюють їм сприятливі умови для життя!

8 gbihas01  
Нелегка, клопітка і важка робота, але яка важлива! Ви неймовірні! Радію коли бачу таку пророблену роботу! Так тримати!

1-10 11-17
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz