Середа, 24.04.2024, 02:18Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2013 » Листопад » 4 » ЧИСТІ УЗБЕРЕЖЖЯ РІЧКИ СУЛА
15:49
ЧИСТІ УЗБЕРЕЖЖЯ РІЧКИ СУЛА
Сміття в наш час було і залишається однією із найважливіших проблем. Жахливо дивитися на що перетворюються береги річки Сула, після відпочинку людини. Страшні купи пластику, скла, паперу та інше. І навіть ніхто не замислюється, скільки шкоди він завдає природі, собі, а також своїм нащадкам, які житимуть через сотні років.
 Тому, працівники Національного природного парку «Нижньосульський» вже вкотре продовжують прибирання берегів р.Сула.
 30-31 жовтня працівниками парку відділу екологічної освіти, відділу господарського забезпечення та рекреаційного благоустрою, відділу державної охорони, відтворення та використання природних екосистем, було прибрано значну територію берегів р.Сула в Черкаській та Полтавській обл. та встановлені інформаційні знаки. Зібрано багато сміття: пластикові та скляні пляшки, поліетилен, порожні пакунки. Сміття, яке було зібрано, вивезено на санкціоноване сміттєзвалище. Таким чином працівники парку хочуть донести до суспільства важли
вість піклування кожного про навколишнє природне середовище. А також звертаються до всіх людей, які відпочивають на мальовничих місцях парку, із проханням після відпочинку прибирати за собою, а не перетворювати береги річки на суцільні сміттєзвалища.
                                                        

 
Переглядів: 1028 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 291 2 3 »
29 Баклицька  
Я повнітю погоджуюсь з Маргаритою, адже в нашій державі можна тільки сподіватись, що мрія стане реальністю... Та це все залежить не тільки від держави, а й від нас самих, тобто громадян всієї держави. Якщо залучити людей, які будуть розповідати і доносити інформацію до населення про охорону навколишнього середовища і про загрозу того ж сміття, на мою думку, більшість перед тим як викинути, або спалити пластикоку бутилку, задумається про те, в якому навколишньому середовищі будуть жити його діти.

27 Маргарита Курись  
Щось вони багато наобіцяли... По-моєму, не зовсім схоже на правду, але ж надія помирає останньою.

28 БогатиР  
Якщо не робити нічого, а тільки надіятись, мало чого відбудиться, треба постійно працювати і намагатись і тоді можливо добитись своєї цілі.

26 фахівець відділу екоосвіти  
Останній коментар не зрозумілий!!!!!!!!!!!

25 БогатиР  
Фахівець відділу екоосвіти, НЕ НАШКОДИТИ та ДОПОМОГТИ!!!!!!!!! 
Атак я протестант!!!!!!!!

24 фахівець відділу екоосвіти  
Маргарито Курись! Є відповідь на Ваш коментар. Згідно інформації з облради, до 2018 року на Полтавщині буде збудовано 4 заводи з переробки технічного сміття та 18 сортувальних станцій. Що ж, будемо чекати, поки обіцянки стануть реальністю, адже про таке ми вже чули протягом останніх 10 років. А що ви з цього приводу думаєте?

23 фахівець відділу екоосвіти  
Хотілося б дізнатись які моральні норми щодо охорони довкілля сповідує сучасна молодь? (запитання останньому)

22 БогатиР  
Нереально змінити систему яка створювалась віками, але цілком можливо встановити свою яка б відповідала моральним нормам що до збереження та відновлення довкілля!!!!!!!!!!

21 фахівець відділу екоосвіти  
Олександре! Відчуваю ще більше оптимізму, оскільки жіноча половина, яку прийнято вважати слабкою !!!!!!, не здається, і висловлює цілком слушні пропозиції.

20 Маргарита Курись  
Олександре, моя подруга пообіцяла обов'язково залучитися.
Ваші думки безумовно глибокі... Але ж Ви самі розумієте, що кожну проблему можна розглянути з кількох сторін. У Вас, на мій погляд, надто песимістичні погляди на життя. Як на мене, то краще діяльність, ніж бездіяльність в цій ситуації.

19 Черкасов Олександр  
Маргарито! А чи не хоче ваша подруга Юлія, долучитись до обговорення? Якщо вам не складно дайте відповідь на мої питання нище.

1-10 11-20 21-28
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz