Вівторок, 23.04.2024, 11:01Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Квітень » 19 » ЧИСТОМУ ОЗЕРУ – ЧИСТІ БЕРЕГИ
08:32
ЧИСТОМУ ОЗЕРУ – ЧИСТІ БЕРЕГИ

18 квітня 2016 року працівниками відділу екологічної освіти НПП «Нижньосульський» була організована та проведена екологічна акція «Чистому озеру – чисті береги».

До участі в акції долучилися учні старших  класів Худоліїївської ЗОШ I-IIIст.  Учасники акції активно включилися в роботу і вже за декілька годин прибрали від пластикових й скляних пляшок, целлофану та іншого сміття береги озера Судебське.

Цією акцією школярі вкотре показали гарний приклад того, як нам усім потрібно любити й берегти природу, не залишаючи після себе у місцях відпочинку купи сміття.

Начальник віддіу екологічної освіти Козачкова О.А.

Переглядів: 557 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 131 2 »
13 bezkorovajnaoksana6  
Такі акції слід проводити не тільки в межах природно-заповідних територій а й в парках,лісах, галявинах. Дуже добре, що до акції долучил школярів адже любов до природи і до її збереження починається з дитинства, адже природа - це наш дім і його потрібно берегти.

12 olyayakimenko1998  
Нам дійсно потрібно піклуватися про наше середовище, але жаль, щоюагато людей зовсім не думають про це. Хоча чисті озера - це завжди добре і приємно оку.

11 pashkamac  
Брудні річки зустрічаються не тільки на сході країни, але і на заході, а також і півдні, екологія яких лише на перший погляд бездоганна. Заступник директора з моніторингу та техніки Центральної геофізичної обсерваторії Леонід Табачний зазначає, що в кожному регіоні свої джерела забруднення. У Центральній Україні, де протікає Дніпро, це мінеральні добрива, які масово використовуються в сільському господарстві, Сіверський Донець гублять нафтохімічні комбінати та шахти, а Західний Буг - каналізаційні стоки. "Чистих річок в Україні немає", - впевнений директор Інституту колоїдної хімії і хімії води

10 alena199621  
На мою думку, чистота нашиз озер, та взагалі наших вод є важливою для всього людства. Адже якщо будуть наприклад ті ж озера забруднені, люди, які ловили у ньому рибу, будуть її вживати, та можуть отримати численну кількість хвороб. Тож давайте слідкувати за чистотою наших озер, річок, морів, та будемо берегти їх!

9 gerasimchuknastasya  
Дуже гарна ідея, щодо   проведення екологічної акції: «Чистому озеру – чисті береги».Як написано,до цієї акціі долучили школярів,хотілось,щоб вони запам`ятали,що саме такі як вони забруднюють навколишнє середовище.Сподіваюсь,що люди зрозуміють та в подальшому будуть  з повагою відноситися до природи.

8 karinadmitrenko  
Таким чином треба не тільки озера очищати, а й все навкруги! Жителі Полтави чудово знають в якому стані знаходяться береги річки Ворскли. Думаю, якщо прилучити до прибирання школярів і студентів, то можна цю проблему швидко вирішити. А взагалі, я не розумію, як можна прийти куди-небудь, насмітити там і піти зі спокійною душею, при тому що смітники знаходяться в радіусі 10 метрів. Тут вже не лінь бере верх, просто люди - свині. facepalm

7 rem1212  
Озера не стають брудні самі по собі. Їх такими робить людина. Сміття, яке розкидають берегом озера, забруднює навколишнє середовище, але водночас воно залишає бруд у душі того, хто це робить, і заважає іншим сприймати красу природи. А озера – це перлини нашої української природи.Так що ж первинне – бруд у душі людини, чи бруд, який вона сіє навколо себе? Висновок беззаперечний: екологія природи починається з екології душі.

6 eiryu  
Хоч у екологічному плані цей захід не створить значної погоди, але не варто заперечувати його значимість, адже школярі отримали наявний прийклад безвідповідального відношення людини до природи, прибираючи береги водойми. Залишається сподіватись, що це сформує в них більш зріле бачення щодо відповідальності за збереження природи.

5 199726101  
До тих пір поки люди не будуть прислухатися до здорового розуму природи, вони змушені будуть підкорятися або диктаторам, або думці народ

4 dietomorrow  
Недарма кажуть, чисто не там, де прибрано, а там, де не смітять. Хочеш купатися у чистому водоймищі, відпочивати на берегу, то, будь ласка, прибери за собою!
А з приводу акціі, згодна, що вони мають місце.

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz