Субота, 20.04.2024, 13:00Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Лютий » 9 » «ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ! ДОПОМОГА ДІТЯМ –ЦЕ ДОБРА СПРАВА»
14:27
«ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ! ДОПОМОГА ДІТЯМ –ЦЕ ДОБРА СПРАВА»

          Покинуті та хворі діти  – одна з найбільших проблем сучасної України. Сьогодні велика кількість організацій та підприємств намагаються внести свій вклад у допомогу таким дітям. Будучи відповідальною організацією, Національний природний парк «Нижньосульський»  не зміг залишитись осторонь цієї проблеми.

05.02.2016 року працівники Парку долучилися до благодійної акції «Дитячі мрії» для дітей протитуберкулюзного санаторія та дитячого будинку"Надія" (м.Лубни), подарувавши дітям солодощі, канцтовари та природоохоронні плакати.

Допомога дітям – це добра справа, долучайтесь частіше до таких благодійних акцій, адже  «Чужих дітей не буває!». Таким має стати головний закон людяності у нашому світі – закон любові. А головне, не можна ділити дітей на своїх і чужих, бо кожна дитина на цьому світі варта любові та уваги.

 

 

 

Переглядів: 632 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 10
10 natasha_riabets  
кожна дитина має право на любов і піклування. в цій справі 100% справджується гасло :чужих дітей не буває!

9 pisotskiy1998  
Певно, ми рідко звертаємо увагу на те, що чужих дітей не буває...Що є сумно, бо діти - то квіти, які хочуть цвісти і кожній дитині потрібна у цьому поміч. Кожна дитина заслуговує на радісне дитинство, потім майбутнє. І коли ми маємо змогу їм у цьому хоч якось допомогти - не втрачаймо ж бажання!

8 marykalin98  
«Чужих дітей не буває!». Таким має стати головний закон людяності у нашому світі – закон любові. Тому ми маємо зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми та громадянами України.

7 alena199621  
На мою думку, це дуже гарний розділ, адже як сказано вище - "Кожна дитина в цьому світі заслуговує на любов"! Вона не винна в тому що батьки її кинули. Ми маємо допомагати їм хто чим зможе, хоча б просто увагою, більшості дітям її просто не вистачає! Любіть дітей, та робіть їх щасливими, адже це сенс нашого життя!!

6 dashashtanko98  
Я вважаю, ща обов'язком кожного є те, щоб допомогти тому хто цього потребує!!І саме завдяки таким благодійним акціям, людей(жіток) стає менше!!

5 ilonaluzenko  
обов'язок кожного - допомогти тому, хто цього потребує, тому, хто опинився в біді і залишився безпорадним. а тим більше, якшо це - дітки!  кожен з них має право на любов, турботу. люди, будьте милосердними, адже майбутнє країни - в руках цих діток.

4 finevichinna  
«Одне добре діло цінніше ста проповідей»- говорить народна мудрість.  Хочеться подякувати тим,хто дійсно робить важливі, корисні справи. Маленькі крихітки,що випадком долі залишилися без рідних, заслуговують нашого з вами співчуття, допомоги і підтримки.

3 toma97  
дiти - це святе) кожна дитина повина знати що вона не одна, що є люди якi завжди допоможуть.

2 misiutinavitalina  
Допомога дітям – добра справа. Якщо у вас трапиться нагода побувати у сиротинці чи лікарні, де хворі перебувають уже багато часу, то, будь ласка, обійміть їх. Дуже часто дітям не вистачає уваги та власне обіймів, у них розвивається "тактильний голод", що призводить до слабкості, поганого настрою, депресії. Діти повинні відчувати чуже тепло та любов, адже саме від них залежить яким буде майбутнє. Здорова, щаслива дитина зараз – з часом зможе змінити світ.

1 adidok199680  
Кожна дитина на цьому світі варта любові та уваги. Діти це ж наше майбутнє.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz