Середа, 24.04.2024, 19:45Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Березень » 2 » ДАЙ СМІТТЮ ДРУГЕ ЖИТТЯ
16:08
ДАЙ СМІТТЮ ДРУГЕ ЖИТТЯ

Проблема відходів важлива для однієї людини і для всього людства. Дуже багато з нас не замислюються, що вони викидають і куди це потім дівається. Але стихійні сміттєзвалища – лихо для людини. Це – забруднення води, повітря, грунту тощо.

28 лютого фахівець відділу еколого-освітньої роботи та рекреації Національного природного парку «Нижньосульський» Радченко С. В. провела виховну годину в Онішківській ЗОШ І-ІІ ступенів на надзвичайно важливу тему відходів та сортування сміття. Фахівець Парку ознайомила учнів з актуальністю проблеми, основною статистикою викидів побутових відходів, з проблемами в переробці сміття. За допомогою фотоматеріалів учнів дізналися про знаки маркування на упаковках продукції.

По закінченню заходу, учні отримали буклети: «Думай про життя-сортуй сміття!», в яких висвітлені основні правила сортування сміття.  

 

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

 

 

 

 

Переглядів: 351 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 191 2 »
19 doroshenkoevgenia  
У багатьох країнах Європейського союзу популярними є методики, що дають можливість заощадити на витратах при придбанні нової енергетичного палива, і, водночас, дозволяють очистити світ від сміттєвих компонентів. Завдяки перетворенню сміття створюються електроенергія та теплові ресурси. Сподіваюся, наша країна також перейме цей досвід!

18 stefa123430  
Переробка сміття в Україні є актуальною темою для обговорення. В нашій державі під сміттєзвалища переведено 10 тис. га землі, саме через це нам потрібно задуматися про переробку сміття, бо в подальшому нам буде потрібно все більші і більші території для полігонів і тоді в результаті ми просто потонемо у викидах. Сміттєзвалища - це катастрофа для екологіїї, вони є одними із сильних полютантів навколишньго середовища. Сміття забруднює орні землі, річки, атмосферу, а саме випари метану та інших отруйних сполук, які  є дуже небезпечними для живих організмів.
Звичайно бажано взяти  Укараїні приклад з Європейських країн. В Європі будуються великі сміттєпереробні заводи,які приносять прибуток державі. Але я вірю що наша країна винайде  безпечні та новітні методи переробки сміття.

17 matvievskayaoksana827590  
Це правильно ,що співробітники НПП "Нижньосульський"займаються вихованням молоді.

16 yanamagda03  
Дуже добре, що у нас є такі фахівці, які активно займаються вихованням молоді тому, що наша планета дуже страждає від нас самих. З кожним роком люди перетворюють свої місця проживання на смітник. Хочу вірити в те, що проведення таких заходів змусить людей задуматися про майбутнє.

15 annakulyk2015  
Особисто у мене серце кров"ю обливається, коли я бачу гори сміття на стихійних звалищах. Люди, будьте розсудливішими! Бережіть довкілля!!!

14 galenko2018  
В Україні на звалища потрапляє майже 95% відходів і лише маленька частка спалюється чи йде на вторинну переробку. У той час як в деяких країнах
Європи цей показник рівно протилежний. Більше того, Данія, наприклад,
переробляє не тільки своє сміття, а й закуповує його в сусідніх країнах.
Найперша та найважливіша причина для сортування сміття – зменшення шкідливого впливу на навколишнє середовище.
Про масштаби проблеми в Україні почали активно говорити після трагедії у Львові на Грибовицькому сміттєзвалищі, де у 2016 році під
завалами загинули троє рятувальників.
Відходи – цінний матеріал, який може приносити країні великий прибуток, адже потенціал його використання величезний.
ЗАПАМ’ЯТАЙ ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ!
ПИШАЮСЯ ТИМ, ЩО ВИКЛАДАЧІ ЗАЛУЧАЮТЬ ДО ЦІЄЇ ПРОБЛЕМИ МАЙБУТНЄ ПОКОЛІННЯ (УЧНІВ).

13 bezkorovaina_oksana2000  
Приємно бачити, що працівники НПП "Нижньосульський" активно займаються вихованням молоді. Такі заходи виховують у дітей відповідальність. Адже, як говорить прислів'я, "що посієш, те й по жнеш" . Підростаюче покоління повинно  знати про такі глобальні проблеми і змалку привчатися до сортування сміття, можливо хтось із них в майбутньому знайде вирішення цієї проблеми.

12 polebkakhomenko1  
Це занадто актуальне питання яке привертає кожного дня на себе все більше і більше уваги. Але на сьогодні ніяк по іншому. Якщо прогулятись окраїнами села, міста, лісу, пляжу можно зустріти справжні сміттєзвалища. Люди власноруч його викидають, знаючи яку шкоду вони наносять собі та іншим, проте все тільки гіршає. Це проблема всього світу, його і спалюють, і перероблять, але кількість виробленого сміття людьми з кожною секундою більшає. Тому бажаю щоб нарешті питання про сміттє-проблему вирішили і закрили.

11 slavaglushik  
Ваша ініціатива допомогла кожному учаснику проекту зрозуміти, що навіть при мінімальних фінансових затратах, без будь-якої допомоги від влади, ми згуртувавшись можемо творити великі речі, можемо змінити наше життя, можемо сміло реалізовувати свої ініціативи, ідеї та плани. Більшість жителів повинні  дивитися на реалії по-іншому і сприймати зміни в державі, суспільстві як позитивні процеси.

10 tatyanamohun  
Як добре, що у нас є такі фахівці , які не забувають про навколишнє середовище і тим повчають дітей! Адже на сьогодні не можна сказати , що люди турбуються про наше довкілля! Людина не задумується над такою глобальною проблемою, кожного дня. Поставивши сортувальні баки можливо якимсь чином , люди будуть дотримуватись правил , якщо вони зрозуміють що це є шкідливим як для нас так і для довкілля!!

1-10 11-19
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz