Четвер, 25.04.2024, 23:07Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Листопад » 21 » ДЕНЬ СИНИЧКИ
11:16
ДЕНЬ СИНИЧКИ

Вже стало традицією відзначати 12 листопада – день синичок. Синиці зимують у межах своєї батьківщини і не відлітають у південні краї. Просто в холодний період часу ця пташка воліє жити десь поблизу з людиною. Надзвичайно красива ця пташка, бо має яскраве забарвлення. Саме так відобразили її учні 2 –х класів опорного закладу «Оржицька ЗОШ І-ІІІ ст. ім.І.Я.Франка», роблячи аплікації на папері із пластиліну.

Напевно, немає потреби доводити користь підгодівлі птахів, яка взимку є одним із найреальніших шляхів допомоги пернатим. Для учнів 4-х класів був проведений виховний захід на тему: «Свято для синички». В подарунок для синичок, що мешкають поряд із школою, діти залишили годівнички. Організаторами заходів виступили працівники відділу екологічної освіти національного природного парку «Нижньосульський».

Фахівець екологічної освіти

Федорова Л.Г.

Переглядів: 912 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 131 2 »
13 dariyanechay  
Дійсно, потрібно частіше звертати увагу на цих малесеньких і хороших пташок, адже їм і справді дуже важко виживати в сильні морози. Науковці довели що з десяти синичок доживає до весни тільки дві, тому вони закликають обов`язково підгодовувати їх зимою, потрібно вішати гойдаючі годівнички, тому що інші птахи на такі годівнички не сідають і весь корм дістається лише синицям. Ми з сім‘єю кожен рік вішаємно годівнички, щоб допомогти пташкам вижити .

12 bezkorovaina_oksana2000  
Добре, що дітям змалечку прищеплюють любов до природи. Такі заходи допомагають змалечку любити, охороняти та піклуватись про птахів. Діти отримують цікаву та корисну інформацію про зимуючих птахів рідного краю та їх важливе значення в природі. Я впевнена, що цей захід їм сподобався та запам"ятався.

11 viktor36  
Мені було приємно читати цю статтю,адже дітей ще у шкільному віці заоохочують допомагати природі,птахам.Учать не бути байдужими,бо синичкам тяжно взимку найти собі поживу.У шкільному віці я завжди любив майструвати годівнички,мені було приємно коли вона не пустувала.Я заохочую усіх до такої справи!!!!

10 matviychyk96nina  
Дуже добре, що дітлахи ще з диттячого віку вчаться піклуватися про братів наших менших . Ці птахи цікаві своїм способом життя вони під час вигодовування потомків винищують тисячі шкідливих комах. В мене вдома також є три годівнички, які я ще майструвала в шкільному віці. Взимку годівнички не пустують, мені добре видно з вікна і я маю можливість спостерігати за синичками, а одного разу вдалося спостерігати як одна синичка підлетіла до годівнички і переконавшись, що вона не пустує своїм голосним цвіріканьям сповістила всіх інших, і до годівнички позліталося ще декілька синичок.

9 supernata-yatsiniuck2014  
Взимку синичка для мене це сама найкраща пташка, але звичайно ми не забували і про інших пташок, і ми як були школярами, самі робили годівнички і залучали молодших школярів до цієї доброї справи. Зробили годівнички, насипали зерна і спостерігали як з великим апетитом зліталися на ласощі.

8 luzovicsnizana  
Завдяки вчительці біології Ользі Миколаївні діти Терешківської школи ,яка з 3 боків оточена лісом,розуміють користь підгодівлі птахів,не одноразово спостерігала радісні облича діток,які спостерігали за тим, як саме в їх годівничку залітали пташки,тоді приносили ще більше корму.

7 sokolruslanshik1999  
В школі ми завжди пізньої осени виготовляли годівнички на трудовому навчанні, та розвішували їх по території. Вдома в мене на дереві знаходиться 2 годівнички які завжди поповняються кормом.

6 karinagrischenko1999  
Дуже добре, що підростаюче покоління залучають до збереження синичок. Цей птах заслуговує уваги. Але не треба забувати, що в нашому краї є ще багато зимуючих птахів, які потребують допомоги та підтримки взимку.

5 aulko99  
Як чудово, що до наших днів не забувають відзначати такі маленькі традиції.  Добре, що діти прийняли уасть в будівництві годівниць, приклали свій труд для їх майстрування! Дуже важливо показувати дітям, що хоч і маленькі справи, і такі не маштабні проекти важливі в наш час!!!

4 polebkakhomenko1  
Синичка чарує наше око! Я впевнена що цей захід був пізнавальним для школярів.
Дуже важливо показувати дітям наскільки потрібно щоб люди піклувалися і робили годівнички для пташок

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz