П`ятниця, 29.03.2024, 10:29Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Березень » 22 » ДЕНЬ ЗЕМЛІ В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ
12:20
ДЕНЬ ЗЕМЛІ В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ

В рамках відзначення Дня Землі фахівці відділу еколого-освітньої роботи та рекреації національного природного парку «Нижньосульський» провели годину спілкування на тему: «Я — Земля! Я тримаю тебе в долонях, людино. Без мене ти не можеш існувати!» з учнями 8 класу опорного закладу Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім.І.Я.Франка.

Екоосвітяни Парку розповіли учням про мету заснування екологічного свята, взаємозв’язок між людиною та природою, разом дослідили вплив людини на довкілля, шукали шляхи подолання екологічної кризи на планеті та створили плакат «КЛЯТВА ЖИТЕЛІВ ЗЕМЛІ».

Заслуговує на увагу серйозна підготовка та небайдуже ставлення учнів до даного заходу. Це ще раз переконує людство в тому, що молоде покоління переймається проблемами довкілля і намагається внести свій вклад у збереження Землі для нащадків.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

 

Переглядів: 627 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 191 2 »
19 anastasiasotnyk  
Дуже добре що діти цікавляться станом нашого чорнозему ,як відому ,він в нас найкращий smile
Було б не погано ,якщо діти долучись до саджання ,хоча б якихось квітів навкруги школи ,дерев ,та всього іншого
Я впевнена ,тоді б ,ставлення до рослин змінилось ,не тільки на словах а і на ділі

18 1311darina1998  
Прекрасно, що в Оржицькій ЗОШ є такі діти, які віднеслись до проведення цього заходу з відповідальністю. Це просто не передати словами. По більше б таких заходів і в інших школах, а також побільше таких дітей, які б розуміли та переймалися про стан довкілля і намагалися внести частинку себе у її збереженні.

17 zari999777555  
Я вважаю, що проведення таких заходів впливає на підростаюче покоління дуже позитивно. У дітей та юнаків формується екологічна свідомість, розвиваються патріотичні почуття, розширюється світоглядний горизонт, починає викарбовуватися власна моральна позиція, світосприйняття виходить на новий щабель, переосмислюються глобальні проблеми та увесь спектр навколишніх подій постає перед очима в новому ракурсі.
Тому, коли я стану вчителем або якимсь іншим суспільним діячем, то обов'язково буду підтримувати дану позитивну тенденцію та організовувати подібні заходи.
Спрямування своїх зусиль у русло розвитку національної самосвідомості, вибору між сьогодні та завтра, на розбудову й натхненне втілення нового, корисного, високого та прекрасного у світі надає душі крила та змінює дійсність, надаючи їй вишуканої казковості та невимовних відтінків щастя.

16 kripakmaxx  
Дуже добре що дітям самим цікаво брати участь у таких заходах , готуватися та виступати із матеріалом , в подальшому для них це стане великим досвідом . Тема також підібрана досить цікава .

15 okseniukbohdan  
Я вважаю що це дуже гарне свято. Приємно, що школярі цікавляться екологічними проблемами, які є досить актуальними сьогодні, адже, зараз екологічна ситуація на планеті перебуває в не найкращому стані, тому потрібно звертати увагу на такі проблеми проблеми і залучати не тільки школярів, а і студентів.

14 tatjanaisackova  
Я дивуюся з того, наскільки активні працівники НПП "Нижньосульський"! Встигають усе
Поширення такої інформації серед школярів є дуже важливим для підвищення екологічної свідомості дітей

13 vladagusar1103  
Кожен навчальний заклад повинен приєднатися до участі в даному заході, та провести час з користю для себе та суспільства. Можливе проведення тематичних класних годин, походів в парки та природні заповідники, створення відеороликів про згубний вплив людини на довкілля, та про те як захистити своє навколишнє середовище. Зазвичай в цей день прийнято  брати участь у благоустрої та озелененні своїх дворів і вулиць.У деяких великих містах на центральних вулицях (або на вулицях де ускладнений рух особливо вранці та ввечері) в День Землі перекривають рух, щоб зменшити шкідливі викиди в атмосферу.

12 irinadasenko678  
На маю думку, це дуже гарне свято. Приємно, що школярі цікавляться екологічними проблемами, які є досить актуальними на сьогоднішній день. Адже, зараз екологічна ситуація на планеті перебуває в не найкращому стані, тому потрібно звертати увагу на проблеми.

11 margarita24081997  
Земля несе надзвичайну цінність для суспільства.На Землі все зростає,все те без чого не можемо проіснувати.Думка школярів є надзвичайно важливою,адже саме їм належно робити свій вклад у майбутньому для родючості Землі,її збереження та процвітання.

10 anastejsabel  
Прочитавши цю публікацію мені захотілося дізнатися,шо ж було по всій Україні в цей день.І ось шо я дізналася,що майже 10000 учнів зі всієї України долучилися до активностей в рамках святкування Дня Землі.Діти по всій Україні в цей день :висаджували рослини,влаштовували виставки плакатів також малюнків,проводили екологічні ігри та вистави.Навіть дітки в дитячих садочках створювали чудові клумби та вироби власними ручками.Всі діти по всій Україні в цей день провели корисно час.Більше б таких заходів.

1-10 11-19
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz