П`ятниця, 19.04.2024, 13:09Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Листопад » 5 » ДО УВАГИ МИСЛИВЦІВ!
09:33
ДО УВАГИ МИСЛИВЦІВ!

7 листопада 2020 року офіційно розпочинається сезон полювання на хутрових звірів. Не зайвим буде нагадати про дотримання вимог природоохоронного законодавства.

Звертаємо Вашу увагу, що на території національного природного парку «Нижньосульський», який є об’єктом природно-заповідного фонду України,  відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 20 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», ст. 16, 20 - 22 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», а також п.п. 4.2. – 4.6. Положення про національний природний парк «Нижньосульський», затвердженого наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України №403 від 31.08.2020 року – НА ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ ПАРКУ ПОЛЮВАННЯ СУВОРО ЗАБОРОНЕНО.

Пам’ятайте, порушення правил полювання на території природно-заповідного фонду України несе за собою адміністративну та кримінальну відповідальність згідно ч. 1,2 ст. 85 КУпАП та ч. 1, 2 ст. 249 ККУ

При виявленні порушень, незаконного полювання в межах національного природного парку «Нижньосульський» просимо повідомляти адміністрацію Парку (смт. Оржиця, вул. Центральна 128, тел. (05357) 92-5-17).

Адміністрація національного природного парку

 «Нижньосульский»

 

Переглядів: 271 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 181 2 »
18 lera2001321  
Взагалі я проти полювання ,та знищєння звірів.
Майже в кожної з вбитих тваринок є діти ,які залишаються без мами ,а можливо через це й без їжі.
Таким чином вбиваючи одну тварину ,ви не думаєте про те ,що помре п'ять

17 katyazolotar  
Я взагалі противник полювання на тварин. Я вважаю вжедостатньо еволюціонувала, для того щоб вбивати тварин заради їжі чи хутра. І
якщо ж люди все ж таки займаються цим, то повині це робити в спеціально
відведених місцях, а не де попало. Була б моя воля, я б взагалі викорінила
полювання на тварин. Навряд чи люди займаються цим для здобуття ресурсів, бо м'ясо
та одяг зараз у відкритому доступі є в магазинах. Вони це роблять  для забави. І я дуже рада , що це караєтьсязаконом.

16 olyakhomenko2000  
Було б добре взагалі заборонити мисливцям полювати на тварин. Адже те, що вони їх вбивають лише задля втіхи людей. Вони не думають про те, що можливо в убитої тварини залишились маленькі дітки,  а люди їх вбивають лише задля того, щоб похвастатися своїм добутим "трофеєм". Це не є справедливо!

15 olja88113  
Я вважаю, що учасники полювання повинні суворо дотримуватись встановлених правил полювання та внутрішнього розпорядку роботи мисливського господарства і якщо не можна полювати то не можна проводити полювання всім та без винятків.

14 linakulko  
Полювання взагалі, як на мене, це щось з минулих століть. Наче людина ще не зрозуміла за минулі покоління, що цим вона робить гірші як природі, так і самій собі. Скільки втрачених видів, скільки надзвичайно красивих і чудових тварин було вбито через загарбницьку руку людини. Погоджусь з минулими коментарями на рахунок того, що полювання варто взагалі
заборонити. Ми люди 21-го століття, а не 16-го.

13 dianastr2014  
Нагадування звичайно добре, але особисто я взагалі проти полювання на звірів. Чи то хутрових, чи то птахів. Внаслідок стрімкого росту популярності полювання, назавжди знакають не лише Червонокнижні види тварин, а й ті, що раніше набували значного ареалу поширення. Знищення фауни та погіршення екологічних умов в більшій частині лежить на совісті людства. Крім того, чимало випадків, коли мисливці, перебуваючи в нетверезому стані, можуть наносити непоправиму шкоду іншим оточуючим. Я вважаю, що потрібно вибудовувати певну, більш строгу систему з допусками та дозволами на полювання. Наприклад, у Швейцарії треба пройти курси та позакінченню скласти іспит для отримання дозволу на полювання або риболовлю. Цей дозвіл діє обмежену кількість років. Тобто його періодично слід поновлювати. Якщо, у тебе не має дозволу - отримуєш штраф або кримінальну справу. Все строго контролюється державою.

12 karinka101289  
Кожен мисливець повинен бути свідомою людиною та полювати лише в дозволеному на це місці. Наразі дуже багато мисливців які переступають межу та їх не лякає навіть кримінальна віжповідальність. Особисто мені дуже шкода тварин і вважю полювання на них повинно бути відсутнє.

11 nosenkoyana99  
Я вважаю, що дуже добре коли є такі місця де полювання на звірів заборонено. Як на мене то взагалі полювання - це дикість. У сучасному світі для людини немає життєвої необхідності вбивати тварин для харчування чи пошиття одягу. Полюванням займаються люди ,напевно, ради забави. Тому я рада ,що такі "забави" караються законом.

10 bondarenkovitalina1602  
Я вважаю що досить правильно те що полювання на звірів карається законом. Тому що ніхто не має права забирати життя у інших, навіть, не дивлячись на те що це тварини. Люди повинні відноситися з повагою до звірів бо в них теж є своя сім'я, та своє життя.

9 yuliakopelets  
В мене в сім’ї багато мисливців , проте особисто я цього не розумію , людину наділили таким розумом , люди так швидко крокують в науці, що вже давно придумали альтернативи полювання , необхідне хутро- є штучне, якщо ж потреба в в їжі - то є свійські тварини, проте це все інстинкти від яких дуже складно віжмовитись людині , хоча і на це питання можу запропонувати альтернативу- віртуальна реальність , але всеодно люди будуть продовжувати полювати , то будемо сподіватись , хоча б закону дотримуватимуться smile

1-10 11-18
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz