Четвер, 25.04.2024, 04:11Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Січень » 31 » ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ
14:01
ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

Працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» продовжують проводити виховні заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь.

29 січня 2020 року еко-освітяни Парку провели заняття в Плехівській ЗОШ І-ІІ ступенів для учнів 5-7 класів. На занятті, діти дізналися про важливість збереження водно-болотних угідь, оскільки вони є цінним осередком біорізноманіття. Ознайомилися за допомогою фотоматеріалів та презентації із ландшафтами Пониззя ріки Сули, представниками флори та фауни Парку.

Як підсумок заняття проводилось обговорення шляхів збереження водно-болотних угідь, де головною ідеєю було просте правило «Не нашкодь!».

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 303 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 linakulko  
Бути ініціативною людиною це круто.Особливо, якщо це ще й вихователі або вчителі, які сумлінно ставляться до своєї праці та місії. Зараз важко уявити, щоб хтось про такі справи, як вони задумувався. А думки про "не завдай шкоди, підтримуй, бережи природу", "хай навіть не в лісі, чи в парковій зоні, а навколо свого будинку" потрібно закладати в голови дітей ще в їхньому ранньому віці, коли ще можна привчити себе до цього. Завдяки вчителям, так і просто ініціативним людям ми будемо радіти тому, де живемо, і що бачимо навколо себе.

6 doroshenkoevgenia  
Чудова ініціатива! Багатьом тваринам узимку доводиться переживати численні незручності. Життя для них стане легшим, якщо люди допоможуть їм. Тому необхідно прививати любов до довкілля з самого малечку.

5 polebkakhomenko1  
Закликаю вчителів усіх школ почати проводити такі заходи для індивідуального розвитку дітей. Також можно було б провести конкурс плакатів на тему збереження водно-болотяних угідь, або конкурс стін-газет про проблеми та винищення таких місцевостей. Тобто ще більш зацікавити дітей такою темою, для них же самих.

4 alkabilyk737  
Вода все об'єднує. Вона з'єднує всі куточки планети Земля, тому діти мають розуміти, що розумне використання водно-болотних угідь має важливе значення для сталого управління водними ресурсами.

3 karinkasviatobog  
Чудовий захід для школярів! Добре що не лише було проведено бесіду, але й застосовувалися унаочнення. Впевнена, що дітки почули та засвоїли безліч цікавої інформації.

2 aulko99  
Всесвітній день водно-болотніх угідь це ще один день, який спонукає дітей берегти природу та піклуватися про неї, якщо вона зазнає негативних дій з боку різних факторів. Було б чудово проводити в школі не тільки заходи, щодо збереженюю та відновленню угідь, але я започатковувати проекти, які будуть працювати на вдосконалення  довкілля!!!

1 anzhelkasklyar  
Чудово, що в наш час не забувають про такі заходи, які несуть природоохоронний характер. Дітям потрібно знати, що відбувається в природі і долучатися до збереження довкілля ще змалечку. Сподіваюсь, що цей захід залишив свій слід в пам'яті дитини.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz