П`ятниця, 19.04.2024, 09:42Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Жовтень » 3 » ДОБРІ СПРАВИ РОБИТИ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО!
15:45
ДОБРІ СПРАВИ РОБИТИ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО!

Нещодавно працівники національного природного парку «Нижньосульський» (далі НПП) долучилися до Всеукраїнських акцій «Батарейки, здавайтеся!» та «Добро жменями», встановивши в адміністрації Парку контейнери для збору відпрацьованих батарейок та кришечок від пластикових пляшок.

Також, 3 жовтня 2017року працівники відділу екологічної освіти НПП відвідали Чутівську ЗОШ I-IIIст. (Оржицький р-н., Полтавська обл.), надали інформацію щодо участі в акціях «Батарейки, здавайтеся!» та «Добро жменями», розповіли про мету збору кришечок від пластикових пляшок та шкідливість від відпрацьованих батарейок для навколишнього природного середовища, роздали інформаційні листівки.

Учні школи та педагогічний колектив не вагаючись приєдналися до акцій і розмістили у приміщенні школи під керівництвом класних керівників Манюка С.П. та Недогарок Л.В., ємкості для збору відпрацьованих батарейок та кришечок від пластикових пляшок.

Тож приєднуйтесь і Ви! Приносьте використані батарейки, кришечки від пластикових пляшок до школи, адміністрації НПП та кидайте у спеціальний контейнер! Розповідайте про Акції своїм рідним, близьким, знайомим.

Пам’ятаймо, що кожен з нас щодня власними вчинками визначає у якому світі і у якому суспільстві ми житимемо далі!

ЗІБРАНІ БАТАРЕЙКИ ТА КРИШЕЧКИ БУДУТЬ ПЕРЕДАНІ ДО ЦЕНТРАЛЬНИХ ПУНКТІВ ЗБОРУ ДЛЯ ПОДАЛЬШОЇ ПЕРЕДАЧІ НА ПЕРЕРОБКУ.

Детальна інформація: 1. https://www.facebook.com/BFOwes/?fref=nf   2. http://batareiky.in.ua/

Укладач: начальник відділу екологічної освіти Козачкова О.А.

 

Переглядів: 670 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 anastasiasotnyk  
Не одноразово ,в магазинах я бачила коробки для зіпсованих батарейок ,я гадаю ,що це гарна ідея
Дорослі ,часто діти приносять в коробку багато батарейок,це навіть їм цікаво
Я ,декілька років вже ,не викидаю батарейки в смітник ,разом з батьками збираємо в якийсь пакетик ,а згодом несемо до якого манежу де є коробка ,для збору зіпсованих батарейок
Коли я була маленькою ,і загалом ми всі ,часто риючи пісок чи землю ,я знаходила старі -зіпсовані батарейки ,думала що вони під землею кудись зникнуть
Пішла до батьків і запитала ,мені відповіли ,що батарейки нікуди не зникають ,як папір ,чи рештки чогось ,а навпаки псують середовище
Після того ,ми почали збирати старі батарейки ,та відносини у належне місце
Савенко Анастасія

3 luzovicsnizana  
Я теж брала участь в таких акціяв в ролі волонтера.Також були поїздки до Кременчука ,та проведені акції для приваблення уваги та потреби на збір батарейок,їх шкоду для навколишнього середовища та людей загалом.Тож слова які написані в кінці були дуже влучними!

2 karinagrischenko1999  
Щодня в Україні близько 12 тон батарейок потрапляє у відкритийгрунт. Переробка батарейок – це єдиний спосіб їх правильної утилізації. Наш народ поки повністю не усвідомлює, що їхнє сміття - це їх відповідальність. Переробка може бути прибутковою (пластик, макулатура, електроніка та ін.), Але поки це стане реальністю, потрібно побудувати потужності, налагодити, як годинник, систему збору, зберігання, транспортування, переробки. Це все вимагає вливань і без взаємодії суспільства, бізнесу і держави це не запрацює. Пам’ятаймо, що кожен з нас щодня власними вчинками визначає у якому світі і у якому суспільстві житимемо далі! Необхідно не стояти осторонь глобальних екологічних проблем людства, а дбати про майбутнє нашої
планети. Навчаючись у Полтавській ЗОШ І-ІІІ ст. №7 я долучалась до акції "Батарейки
здавайтесь". За  навчальний рік учнями нашої школибуло зібрано близько 1500 різноманітних батарейок, на загальну вагу більше 30 кг.



1 sokolruslanshik1999  
Акції даного роду стали досить популярними в Україні, і це не може не радувати. В моєму рідному місті Лохвиця, також стоять контейнери для збору батарейок в супермаркеті "АТБ", а також в усих школах міста. Батарейки не займають багато місця, вони не тяжкі тому різниці не має чі викинути її до смітника, чі віднести до спеціального контейнера, так? Тому будь ласка бережіть природу, і здавайте батарейки до спеціального контейнера.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz