Четвер, 25.04.2024, 02:49Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Липень » 25 » ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ В ДІЇ
15:24
ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ В ДІЇ

Нещодавно керівниками НПП «Нижньосульський» та Полтавської державної аграрної академії був підписаний договір про співпрацю для досягнення спільної мети щодо забезпечення вимог природоохоронного законодавства України, екологічного просвітництва та навчально-методичного забезпечення.

Визначені основні напрямки співпраці:

  • виконання спільних тематичних еколого-освітніх проектів та програм (конференції, фестивалі, конкурси, круглі столи, виставки, акції тощо);
  • підготовка та здійснення спільних інформаційних та видавничих проектів;
  • поширення екологічних знань, залучення громадськості до збереження біорозмаїття та екосистем;
  • проведення спільних наукових досліджень на території Парку, виконання студентами наукових кваліфікаційних робіт;
  • організація польових практик для студентів факультету агротехнологій та екології, напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансованого природокористування» та можливість  стажування.

      До реалізації укладеного договору активно включились викладачі та студенти кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування ПДАА. Зокрема, на кафедрі визначені теми кваліфікаційних наукових робіт, які будуть виконуватись студентами на території НПП; студенти-екологи залучались до еколого-просвітницької роботи  та до участі у загальноукраїнських акціях «Ялинка» та «Першоцвіт» у м. Полтава (громадський контроль та співпрацю забезпечував автор цієї публікації). Крім того, в рамках реалізації одного з пунктів договору, а саме – організація польових практик для студентів факультету агротехнологій та екології, 18.07.2014 року в околицях с.Худоліївка зі студентами-екологами першого курсу були проведені заняття у відповідності до завдань польової практики з біології. Під час занять, які забезпечували фахівці відділу екологічної освіти НПП Віктор Попельнюх та Микола Козлов, студенти отримали інформацію про мету та завдання парку, загальні відомості про нього, відвідали ділянки закладених соснових лісокультур, отримали інформацію про рослинний та тваринний світ, пройшли екологічною стежкою, яка закладена біля озера Судебське. Завершили навчальний процес відвіданням еколого-просвітницького центру та музею шкільного лісництва в с.Худоліївка.

 

Підготував: фахівець відділу екологічної освіти Віктор Попельнюх.

Переглядів: 959 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz