П`ятниця, 29.03.2024, 14:36Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Листопад » 17 » СМІТТЄВА МОДА. ДРУГЕ ЖИТТЯ ПОБУТОВИМ ВІДХОДАМ
14:48
СМІТТЄВА МОДА. ДРУГЕ ЖИТТЯ ПОБУТОВИМ ВІДХОДАМ

До Всесвітнього дня вторинної переробки який відзначався цього річ 15 листопада, на базі опорного закладу «Оржицька ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І.Я.Франка» проведено виставку учнівських робіт з побутових відходів під назвою  "Сміттєва мода. Друге життя побутовим відходам".

Організаторами заходу виступили працівники відділу екологічної освіти НПП «Нижньосульський». Учасниками конкурсу стали учні 5-11 класів, які продемонстрували креативність та оригінальність підходу під час виготовлення виробів.

На виставці були представлені вироби, виконані із побутових відходів – одноразового посуду, шкаралуп від фісташок, картонних коробок, старих дисків, газет та журналів, порожніх пластикових пляшок, ґудзиків та багато іншого.

Під час проведення заходу діти довели, що перш ніж викидати сміття, потрібно задуматися можливо на перший погляд вже непотрібним речам ви зможете дати друге життя, тим самим створивши з них гарні і корисні речі, і таким чином не лише прикрасити свій будинок чи подарувати другові, але і зберегти планету.

Начальник відділу екологічної освіти

Козачкова О.А.

Переглядів: 939 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 141 2 »
14 bezkorovaina_oksana2000  
Гарний захід: розвиває у дітей уяву та показує, що навіть зі сміття можна зробити щось цікаве, неординарне. Я вважаю, що потрібно проводити більше подібних заходів для дітей , адже тема сміття, як ніколи, актуальна  і було б добре змалечку привчити і навчити діток, наприклад, сортувати сміття .

13 viktor36  
Молодці!!!!!Я вважаю,що в кожному виховному закладі потрібно проводити такі заходи,і не один раз на рік!!!!Це дійсно важливо і повчально.

12 kripakmaxx  
Дуже добре ,що діти беруть участь в таких заходах , проявляють свою фантазію та втілюють свої задумки в реальність .

11 supernata-yatsiniuck2014  
Я вважаю, що дійсно речам потрібно давати друге життя, я в захваті від учнів, молодці, нажаль в моїй школі такого не було та і зараз немає, але прочитавши цю статтю, можна і своїм вчителям підкинути цю ідею)

10 sokolruslanshik1999  
Зараз це досить популярна тема, яка хоч і в малій мірі, але все ж таки допомагає зменшити кількість відходів. В дитячому садку міста Лохвиця "Орлятко", вихователі з малку привчають дітей до створення декоративних прикрас, іграшок з пластикових пляшок, пакунків з під цукерок, тощо.

9 taniaculik7088  
Треба віддати належне вчителям, що беруться за подібну роботу. Зараз це є надзвичайно важливим та актуальним. Тонни сміття викидаються не тільки на смітники, а у світовий океан. І від цього, в першу чергу, страждає природа, яка не може сама за себе постояти. У свій час мені довелося стикнутись з проблемою переробки пластикових відходів. І що я вам можу сказати... Чи знаєте, що у Тихому океані є "пляма" пластикових відходів глубиною у 45 метрів, а за територією дорівнює площі США? І цей тихоокеанський суп з роками не зменшується, а навпаки "росте". Зараз набирають обертів рухи за збереження навколишнього середовища серед молоді. І мабуть, найголовнішим є те, що саме молодь прагне зберегти майбутнє. Тому подібні "уроки" є дуже цінними. Такий своєрідний спосіб виховання молодого покоління дасть позитивний результат. Можливо, у майбутньому люди забудуть про глобальну "сміттєву катастрофу", але для цього треба серйозно попрацювати. Донести суспільству ідею, наприклад, безвідходного вироюництва. Ніщо і ніколи не є марним. Заради благого результату можна піти на високі жертви. Про це варто пам'ятати завжди...

8 karinagrischenko1999  
Такий захід щороку проводиться в ПЗШ №7, там де я навчалась. Учні створювали композиції та одяг з вторинної сировини, в кінці цього заходу їх нагороджували дипломами та подарунками у різних номінаціях. Я вважаю, що необхідно проводити такі заходи якомога частіше, щоб долучати дітей до створення чистого та світлого майбутнього.

7 samsonenkoviktorija12  
Для Опорного закладу Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І.Вернадського, що має екологічний напрямок, давно стали традицією участь в акціях, що пов'язані з енергозбереженням, раціональним природокористуванням чи охороною довкілля.
І тому приємно, що відвідавши свою школу, я побачила нову експозицію виробів з побутових відходів і найбільш цікаві та креативні ви можете спостерігати на світлинах. Будь яка акція підкріплюється флеш-мобами. Жоден природоохоронний захід не повинний залишатися не поміченим і спрямований на пропаганду та залучення все більшої небайдужої, до проблем довкілля, частини населення.
https://pp.userapi.com/c824411/v824411531/2f18b/UMNg6Gf3ISQ.jpg
https://pp.userapi.com/c824411/v824411531/2f181/YfllHU-eOyg.jpg
https://pp.userapi.com/c824411/v824411531/2f19f/j5RB7BE5KPo.jpg

6 aulko99  
це дуже добре що про такі заходи не забувають. Адже дітей змалку треба привчати до чистоти. Хто як не майбутня молодь Укріїни зробить свою країну чистішою та охайнішою? Я вважаю, потрібно частіше проводити такі заходи та долучати до них не тільки учнів, а й студентів, вчителів та викладачів.

5 natalialiakhman99  
На сьогодні, однією з найактуальніших проблем суспiльства є забруднення навколишнього середовища побутовими та хімічними відходами. На мій погляд, ми повинні більше розвивати утилізуючу промисловість, тому, що природні запаси є вичерпними, і гостро постає проблема забруднення лісів, водних масивів, тощо. Декілька слів про шкільні програми, я вважаю, що вони мають місце, так, як привчають молодь до чистоти i збереження цілісності природи. На мій погляд,ми повинні рухатися в цьому напрямку, але без підтримки з боку держави це стає майже неможливим, до прикладу можемо взяти країни Європи, чиї методи утилізації відходів знаходяться на хорошому рівні.

1-10 11-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz