П`ятниця, 29.03.2024, 15:27Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Квітень » 1 » ЕКОЛОГІЧНА АКЦІЯ
08:37
ЕКОЛОГІЧНА АКЦІЯ

«Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

  В нинішній час люди більше стали користуватися благами цивілізації: це прання в пральних машинах різними видами порошків, концентратів, ароматизаторів, використання в побуті пластику, поліетилену та скла. Все це рано чи пізно по різних причинах опиняється у притоках, а далі в річці Сула.  Засміченість берегів нашої річки вже призвело до зниження чистоти та якості води. Хочеться запитати що чекає нас в майбутньому? Далі все це може привести нас до екологічної катастрофи,  до біди, яку відчують не тільки місцеві жителі, а й відпочиваючі та туристи.

 Саме тому, одним із напрямків діяльності Національного природного парку  «Нижньосульський»  є  проведення еколого – освітньої роботи серед населення та відпочиваючих, спрямованої на збереження чистоти водних ресурсів, утримання у чистоті берегів, недопущення забруднення води різноманітними промисловими та побутовими відходами.

3 квітня цього року НПП «Нижньосульський»» організовує проведення екологічної акції   «Чисто не там де прибирають, чисто там де не смітять». Під час акції передбачається провести збір побутових відходів та сміття вздовж берегів річки Сула.

Запрошуємо керівників органів місцевого самоврядування, громадських організацій, установ, підприємців та небайдужих громадян взяти участь у акції по прибиранні прибережних територій.

     Всіх бажаючих просимо долучатися до участі в екологічній акції «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Переглядів: 719 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Бутенко Р.  
Часто люди обізнані в тому, які екологічні проблеми існують і готові сприяти покращенню ситуації. Але країна не створює відповідних умов, при яких би люди могли б щось змінити. Н-д, використання безфосфатних миючих засобів... такі засоби знайти на поличках звичайного побутового магазину - нереально. Звичайно, можна замовити через інтернет, але і тут стикаемося з проблемою. Подібні засоби коштують в 2-3 рази дорожче. При нинішніх заробітних платах, робити такі покупки досить затратно. І все ж це не звільняє нас від відповідальності, і в міру своїх можливостей, необхідно піклуватися про середовище, в якому ми живемо, долучаючись до подібних акцій.

3 Мирошниченко  
досить правельний проект, треба прибрати береги наших і так нещасних річок. Повнюстю підтримую, але такі акції необхідно проводити скрізь і вся, не тільки в НПП!

2 OLEXANDR_SHERASOV  
Мабудь всім набридло збирати сміття. Скільки траву не зривай, вона всерівно ростиме...

1 фахівець відділу екоосвіти  
Дивно, що нівкого ця замітка не викликала бажання відкликнутись, або хоча б написати щось добре! Байдужість????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz