Четвер, 28.03.2024, 14:06Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Червень » 14 » ЕКОЛОГІЧНА СТЕЖКА «ПОДОРОЖ ДО ОЗЕРА СУДЕВСЬКЕ»
10:48
ЕКОЛОГІЧНА СТЕЖКА «ПОДОРОЖ ДО ОЗЕРА СУДЕВСЬКЕ»

У мальовничому куточку природи НПП «Нижньосульський» – гідрологічному заказнику Рогозів куток (с.Худоліївка,Семенівського р-н., Полтавської обл.), знаходиться екологічна стежка «Подорож до озера Судевське». Вона познайомить Вас із захопливими природними заплавними комплексами на лівому березі річки Сула в її пониззі, у складі якого барви квітучих заплавних луків (псамофіти, справжні, заболочені, засолені), де гармонійно поєднуються велич струнких сосен, таємничість озера старичного типу та псамофітний боровий комплекс.
Прогулюючись екостежкою, Ви зрозумієте, хто із рослин та тварин господарює на луках, болотах та лісах, навчить розрізняти птахів за їхніми домівками та голосами, а інших тварин – за слідами. Дізнаєтесь історію Верби Карпа Худолії, Класу шкільного лісництва та Озера Судевське.
Загальна протяжність стежки 3 км. На маршруті передбачено 9 зупинок (повний маршрут), хоча може використовуватися і в скороченому варіанті в залежності від теми, призначення, тривалості екскурсії, віку екскурсантів тощо.


Контактна інформація: Адміністрація НПП «Нижньосульський», вул. Центральна, 128 смт. Оржиця Полтавська обл. 37700. Тел. 92-5-17.

Переглядів: 774 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 tanijk9915  
Дуже добре, що можна відвідувати такі місця. Збагачувати свої знання щоб ділитися ними з друзями. Обов`язково відвідаю в найближчий час.

5 yanamiroshnichenco  
З задоволенням відвідала б даний заклад . Чудово що є можливість це зробити . Працівники парку підготовили цікаву і захопливу програму ) Найближчим часом з друзями завітаємо до вас !

4 potapovaasya1810  
Екологічна стежка справді досить цікава форма не лише навчально-пізнавальної діяльності, але може стати активним відпочинком, адже вона може бути захопливим походом, що знайомить нас з навколишнім середовищем. Такий визначений маршрут є особливою знахідкою для вчителя, тому екостежини мають ставати легкодоступними для школярів, а отже їх кількість повинна стрімко зростати. Навчальні стежки можна прокладати не лише в національних природних парках, але й в місцях рекреації:  у парках, лiсопарках, зелених зонах поблизу населених пунктiв.

3 aulko99  
Скільки дивовижного та прекрасного відкриває нам природи!!! Вкотре переконуюсь, що екологічні стежки є гарною ідеєю, яка впровадилась у НПП "Нижньосульський". Дорослі та люди похилого віку подорожуючи цією екологічною природи можуть відкрити для себе флору та рослинність заплавних луків, і взагалі зрозуміти, які на вигляд ці заплави!!!!

2 samsonenkoviktorija12  
Літо - чудова пора року, її з нетерпінням чекають усі, як дорослі так і малі. У цей період багато дітлахів відправляються до таборів відпочинку, де постійно проводять різноманітні екскурсії, а подорож до лісів, парків, річок по особливому прекрасні. Жодна дитина, ще не була байдужою до екологічних стежок. Такі прогулянки зближують з природою, розвивають любов до неї та мимовільно змушують замислитись над її красою.

1 prihodkoa515  
Мені так сподобалася данна тема, що я поцікавилася більше про маршрут цих екологічних стежок і що вони собою представляють.Я дізналася, що кожна з зупинок облаштована інформаційними стендами. На кожній зупинці екскурсанти матимуть змогу дізнатися багато цікавого про місцеве розмаїття флори і фауни, поринути в історичне минуле стародавнього козацького села, зробити пам’ятне фото біля 400-річної верби і насолодитися красою лісу та озера Судевське. Маршрут екскурсії репрезентує нам природний заплавний комплекс на лівому березі річки Сула в її пониззі, у складі якого заплавні луки, ліси , водойми , озера та болота. На мою думку це дуже цікаве місце із своєю багатою та неймовірною історією. Кожен має відвідати його так як це місце навчає нас любити на оберігати навколишнє середовище, поширює знання про природу як невід'ємну частину життя.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz