Субота, 27.04.2024, 04:58Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2013 » Грудень » 17 » ЕКОЛОГО-ПІЗНАВАЛЬНЕ ЗАНЯТТЯ «ТВАРИННИЙ СВІТ МОГО РІДНОГО КРАЮ»
10:26
ЕКОЛОГО-ПІЗНАВАЛЬНЕ ЗАНЯТТЯ «ТВАРИННИЙ СВІТ МОГО РІДНОГО КРАЮ»

14 грудня для місцевих дітей с.Тарасівка (Оржицького р-н, Полтавської обл.) в сільській бібліотеці, працівниками Національного природного парку «Нижньосульський» відділу екологічної освіти, було проведено еколого-пізнавальне заняття «Тваринний світ мого рідного краю». 

Для дітей були підготовлені розповіді про тваринний світ Полтавської області, особлива увага була звернута на розповіді про тварин, що мешкають на території парку. Пропонувалися для дітей фотоматеріали, відеоматеріали «Життя тварин в зимку», а також пізнавально-розважальні ігри «Кодування слів», «Скажи двома словами», «Відгадай», «Упізнай». Діти активно брали участь в  пізнавально-розважальних іграх та обговоренні тем про життя  тварин свого рідного краю.

              По завершенню, діти разом з працівниками парку, створили новорічну ялинку.


Переглядів: 818 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 121 2 »
12 NezdoimunogaOksana  
Цей захід, я вважаю, корисним та доречним у наш час, адже потрібно розвивати зацікавленість до тваринного світу ще з дитинства, щоб діти в майбутньому розуміли що потрібно допомагати тваринам. На мою думку, такий захід потрібно проводити в кожному навчальному закладі якомога частіше.

11 Юлия Турко  
На мою думку, це досить доречна стаття. Оскільки завдяки цьому заходу в учнів формується певний фундамент екологічної освіти, розвиток естетичного почуття та любові до природи, бажання піклуватися не лише про тварин а й про рослин, стимулювання допитливості у пізнанні природи.

10 Леся Широкоступ  
Фахівець відділу екоосвіти, звісно розумію! Просто не правильно сформулювала думку, не так виразилась! Але суть моєї думки Ви зрозуміли?

9 фахівець відділу екоосвіти  
Валерій! Правильний хід думок !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 Валерий Шовкопляс  
Гарний хід, організатори! Гадаю після такого заходу у дітей відкладеться така цікава інформація і вони вже зможуть по інакшому дивитися на навколишнє середовище.Більше таких пізнавальних занять)
тож я рекомендую вдома провести невеличку годину зі своїми дітьми, братиками, сестричками повчальний урок щодо нашого тваринного світу!

7 Зіпа Ярослав  
На мою думку головною метою цих заходів — не підготувати молодих людей до кар’єри, а виховати в них пошану до навколишнього природного середовища)))

6 фахівець відділу екоосвіти  
Леся! Ми прививаємо любов до тварин, а не до звірів! Різницю відчуваєш?

5 ksysha  
Олександре, ну звісно ж плануємо.

4 Слоква Іван  
Взагалі, ідеї і діяння тих людей які проводять такі заходи дуже чудові для підростаючого покоління!!!Тримайте в тому же дусі)))

3 Леся Широкоступ  
Розумна акція! Якщо правильно почати прививати дітям любов до звірів змалечку,то це дасть хороші результати у майбутньому! Тіки це треба проводити не один раз у скількись років, а систематично, кожного року. Можна не в одну пору року, щоб мати змогу продемонструвати пристосування тварин до кліматичних умов відповідно їх зміні!

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz