Середа, 08.05.2024, 22:52Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Травень » 12 » ЕКООСВІТЯНИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ПРОВЕЛИ ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ МІСЦЕВОЇ ШКОЛИ
10:27
ЕКООСВІТЯНИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ПРОВЕЛИ ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ МІСЦЕВОЇ ШКОЛИ

До Всесвітнього дня мігруючих птахів, що цього річ проходив під гаслом «Птахи з’єднують наш світ». З метою розвитку екологічної культури школярів, активізації просвітницької й природоохоронної діяльності щодо вивчення та охорони орнітофауни, фахівці відділу еколого-освітньої діяльності та рекреації національного природного парку «Нижньосульський» провели онлайн заняття для вихованців 7 класу опорного закладу «Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім. І.Я.Франка».
Екоосвітяни розповіли учням про започаткування та мету відзначення екологічного свята. Як проходить міграція птахів в Україні? Коли і в якому напрямку відбуваються їх перельоти? Які проблеми трапляються на їхньому шляху?За допомогою презентації ознайомили із видовим складом та кількісним співвідношенням мігруючих птахів пониззя Сули.
Під час заняття, діти активно брали участь в розв’язанні ребусів та головоломок, де використали отриманні знання та проявили свої здібності.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації
НПП "Нижньосульський"

Переглядів: 299 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 121 2 »
12 taniaculik7088  
Круто! Радію тому, що нам вдалось освоїти ази дистанційного навчання.
Нажаль через пандемію усім нам довелось пізнати, що таке дистанційне навчання. І я безмежно рада за те, що в нас все вийшло. Що ми усі змогли швидко зорієнтуватись і прродовжити своє навчання.
Насправді це великий досвід для нас усіх!!!

11 matvievskayaoksana827590  
Дуже добре  ,що проводяться такі заняття для школярів ,я. впевнена що  це є цікаво і повчально для них.

10 alkabilyk737  
Не зважаючи на тяжкий для всих нас теперішній час, ви невгамовно продовжуєте працювати й далі, чим і надихаєте до праці всих читачів.

9 annakulyk2015  
Добре, що завдяки вашим зусиллям, любов до природи нашому молодому поколінню прививають з дитинства.

8 tatyanamohun  
Повчально та корисно!На мою думку це досить цікаве занняття , яке зробили для юних школярів, бо вони наше майбутнє і це допоможе їм як зрозуміти так і захисти нашу природу! Як кажуть "досвід за  плечама не носити"! Можливо хтось з них уже визначився з своєю професією завдяки такому  активному  і повчальному  занняттю!

7 galenko2018  
Дуже добре, що  ЕКООСВІТЯНИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ПРОВОДЯТЬ ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ МІСЦЕВОЇ ШКОЛИ. Це не тільки допомагає їм краще зрозуміти природу, а й  наскільки важко долати птахам шлях до своєї цілі.
Дуже добре, що діти виявляють бажання навчатися онлайн. Адже майбутнє покоління, це те, що може покращити наше життя.
Птахи, це частина екосистеми і дуже приємно, що саме цю тему подали учням для розгляду. Часто йдучи парком чи лісом ми не знаємо, що за птаха летить, куди??? (за вдяки таким онлайн урокам ми дізнаємось інформацію, яка допоможе нам краще зорієнтуватися у птахах)

6 aulko99  
На щастя, нинішна ситіація в країні, не дала зупинки освітньому процесу! Дуже добре, що і молоде покоління учнів підключаються до сучасних ресурсів і можуть активно працювати в цьому процесі!!!

5 bezkorovaina_oksana2000  
Добре, що в такий складний для всіх час, ви не забуваєте про виховання підростаючого покоління. Адже дітям потрібно розвиватися і бути всебічно розвиненими, тим більше це дуже цікава тема для обговорення. І ця акція є корисною для дітей, бо дає змогу зануритися у світ природи, не виходячи з дому.

4 anzhelkasklyar  
Приємно бачити, що екоосвітяни працюють над створенням робочої системи дистанційної освіти на період карантину, щоб забезпечити діткам новий формат цікавого та ефективного навчання.

3 polebkakhomenko1  
На мою думку це досить гарна ідея, адже підвищувати обізнаність дітей в період карантину дуже важливо. Впевненна що такий формат занять буде впроваджуватись та покращуватись в майбутньому.Бажаю успіху у ваших починаннях.

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz