Четвер, 25.04.2024, 18:14Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Лютий » 8 » ЕКООСВІТЯНИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» РОЗПОВІЛИ ДОШКІЛЬНЯТАМ ПРО ВОДНО-БОЛОТНІ УГІДДЯ
15:36
ЕКООСВІТЯНИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» РОЗПОВІЛИ ДОШКІЛЬНЯТАМ ПРО ВОДНО-БОЛОТНІ УГІДДЯ

Працівниками відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» (Полтавська обл.), протягом тижня було проведено ряд природоохоронних заходів в рамках відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь. Для найменших природолюбів, вихованців Чутівського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок», проведено заняття на тему – «Подорож жабеняти Тоші водно-болотними угіддями Нижньосульського парку».

Під час заняття діти поринули в цікаву, змістовну подорож з жабеням Тошею. Дізналися, що таке водно-болотні угіддя, ознайомилися з тваринним та рослинним світом цих чудових і цінних територій. Відгадували загадки, кросворди, шукали відмінності між малюнками, складали пазли рослин, пройшли лабіринтом «Повернення додому».

Заняття пройшло у веселій та дружній атмосфері. На згадку про зустріч діти отримали від працівників Парку буклети, розмальовки, фото на згадку та солодкі подарунки.

Переглядів: 461 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 1311darina1998  
Не перестаю дивуватися працівниками відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» за їхню роботу. Адже, зацікавити і донести інформацію маленьким діткам не завжди так легко. Але, я приємно вражена їхньою активністю на даному заході.

8 irakolo1998  
Це, насправді, дуже круто! Діткей дійсно треба знайомити із природою, адже у такому віці їм цікаво знати все все все. А вже у майбутньому, з них можуть вирости справжні знавці водно-болотних угіддь і екології в цілому.

7 anastejsabel  
На мою думку -це був корисний захід для діток.Адже, з природою їх потрібно знайомити ще з самого раннього дитинства.І ці знання про природу,можливо надихнуть їх в подальшому житті до "збереження природи",а можливо і навіть до наукової роботи.

6 herasymenko-olena20177  
Справді гарна робота! Здається, що діти дошкільного віку зовсім маленькі для інформації такого наукового маштабу, але малюки все розуміють. Ці юні дітлахи пізнають світ, для них все нове. І дуже правильно, що таку інформацію надають люди, які дійсно в цьому розуміються.

5 aptyp3331999  
Працівники парку великі молодці, адже обрали найвигідніший спосіб навчання - гру, щоб зацікавити та навчити дітей молодшого віку. Дуже корисно проводити такі розвиваючі заходи саме в такому віці. Я впевнений, що діти пізнавали нову інформацію із захватом!

4 maxsemenko25  
Подібні ековиховні заходи сприяють виробленню в дітей з раннього віку екологічної культури, усвідомлення того, що від кожного з них залежить майбутнє природи їхнього краю.

3 potapovaasya1810  
Праця з дітьми це завжди цікаво, а особливо з маленькими "почемушками", адже саме вони здатні швидко увібрати в себе нові знання та пронести крізь себе і, сприйнявши матеріал, додати своє бачення, яке часто нас може вразити, адже ми інколи не помічаємо очевидного та важливого. Гарно, що дітки з малку починають брати участь в таких корисних заходах, щоб в майбутньому берегти та захищати довкілля, що їх оточує.

2 zari999777555  
Побільше б таких заходів! Крім того, що це дуже цікаво, це надзвичайно корисно.В наш час на відміну від радянських часів вже, нажаль, став менш популярним скаутський рух, а іноді взагалі люди забувають про його існування. А такі собі міні-екскурсії для молодших школярів нагадують скаутські вилазки більш дорослих "піонерів" природи, які високо цінують всебічний та гармонійний розвиток людини, роблячі акцент на фізичному, духовному та інтелектуальному становленні особистості. Дуже приємно дізнатися, що такі заходи не така вже й рідкісна позакласна діяльність.

1 polebkakhomenko1  
Найпрекрасніше що може бути в цьому житті - це праця із дітьми молодшого віку. Щира подяка працівникам Парку, які надали діткам подарунки, яким, я впевнена, вони були дуже раді. Дуже добре, що в такому віці педагоги надають відомості про природу, яка збагачує світогляд діток.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz