П`ятниця, 19.04.2024, 20:01Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Жовтень » 24 » ЕКСКУРСІЯ ЕКОЛОГІЧНОЮ СТЕЖКОЮ «ПОДОРОЖ ДО ОЗЕРА СУДЕВСЬКЕ»
13:39
ЕКСКУРСІЯ ЕКОЛОГІЧНОЮ СТЕЖКОЮ «ПОДОРОЖ ДО ОЗЕРА СУДЕВСЬКЕ»

Нещодавно працівник відділу екологічної освіти НПП «Нижньосульський» Козлов Микола Іванович провів цікаву та змістовну екскурсію екологічною стежкою «Подорож до озера Судевське» для вчителів та учнів Худоліївської ЗОШ I-IIIст. (Семенівський р-н., Полтавська обл.).
Похід екостежкою приніс дітям велику користь, адже, знайомлячись з природою, особливостями ландшафту, вони розширили свій кругозір, вивчили рослини соснового та мішаного лісу, пізнали ази орієнтування на місцевості, побували біля верби, що за легендою була посаджена козаком Карпом Худолієм в честь народження первістка – сина, а також відвідали будиночок Лісника та мальовниче озеро Судевське.

Відділ екологічної освіти НПП "Нижньосульський"

 

 

Переглядів: 568 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 masakdkmasa  
Дуже важливо те, що діти сприймають інформацію безпосередньо не тільки на слух, почули і забули, а вони мають можливість бачити все на свої очі і побувати у прекрасних місцях.

12 elisabet  
Згодна з тим, що набагато цікавіше сприймається інформація саме на таких екскурсіях, на свіжому повітрі, ніж сидячи за підручником. На жаль, у шкільних програмах дуже скоротили уроки-екскурсії у природу. Дізнаючись про рослини та тварин своєї місцевості, діти мають змогу все це побачити наочно. Такі екологічні стежки дуже цікаві та доречні, адже скільки всього цікавого є навкруги!

11 yulia99loziuk  
Ех, зараз би з радістю поїхала на екскурсію разом з цими учнями, повернутися в шкільні часи. Скільки всього нового можна дізнатися . Екскурсії значно розширюють кругозір школярів.

10 yankayankaaaaa  
Екскурсії — дуже важлива і, головне, цікава сторона шкільного життя дітей. Вони допомагають виробити шанобливе ставлення до природи, прищеплюють любов до прекрасного.

9 hodjaeva0309  
Коли я навчалась в школі,у мене не було такої можливості відвідувати різні екскурсії.Ми бачили тільки сільську місцевість і нічого більше .Та якщо чесно, дуже хотілося побачити всю красу нашого світу ,відвідати хоча б один із заповідників .

8 allakaniwez123  
Кожна екскурсія несе в собі велику пізнавальну значимість. Під час якої діти знайомляться не лише з біорізноманіття природи, але й з історією свого краю.

7 ketmailru16  
Я вважаю що такі екскуссії потрібно проводити,щоб діти пізнавали красу нашої природи.

6 rozenmarm  
Я вважаю , що подібні заходи завжди гарно впливають на розвиток дитини. Це і корисно і цікаво! Діти , гуляючи на свіжому повітрі , розширюють свій кругозір, ознайомлюються з новими рослинами та вчаться орієнтуватися в місцевості.

5 aptyp3331999  
Екскурсія спрямована поглибити знання учнів про неповторність і красу природи рідного села, довести до розуміння учнями причинно-наслідкових зв'язків між явищами природи, про необхідність збереження і примноження природного ландшафту своєї місцевості.

4 supernata-yatsiniuck2014  
Іноді аж завидно дітям, що ми не мали таку можливість раніше побувати на таких корисних екскурсіях. Дітям мабуть дуже сподобалося, що вони побували на такій екскурсії. Адже так вони дізнаються про життя птахів, про історію деревця, і сподіваюсь що в подальшому вони будуть берегти нашу природу.

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz