П`ятниця, 26.04.2024, 10:58Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2021 » Січень » 26 » ЕОЛОГІЧНИЙ КАЛЕНДАР
15:28
ЕОЛОГІЧНИЙ КАЛЕНДАР

Кожного року 26 січня святкується Всесвітній день екологічної освіти (The World´s Environmental Education Day), який бере свій початок в 1972 році, з Декларації Конференції ООН з проблем навколишнього середовища. Вперше був відзначений в Стокгольмі (Швеція) в червні 1972 року. Проте з 1975 року, коли в Белграді відбувся Міжнародний семінар просвітницької діяльності з питань навколишнього середовища, і де була видана Белградська хартія екологічної освіти, проголошуючи свої глобальні цілі, кожного року 26 січня цей день відзначається на міжнародному рівні (http://ecoosvita.org.ua/novyna/26-sichnya-vsesvitniy-den-ekologichnoyi-osvity-0)                                                                                                                   

   Екологічна освіта та виховання – один із пріоритетних напрямків діяльності національного природного парку «Нижньосульськи» (далі НПП). За 10 років діяльності НПП склалася певна система екологічних заходів, визначено напрямки та методи здійснення поставлених завдань. Основні з них – це проведення екологічних занять, конкурсів, вікторин, акцій на природоохоронну тематику, проведення екскурсій екологічними стежками тощо. Еколого-просвітницькою роботою охоплені широкі верстви населення: діти дошкільного і молодшого шкільного віку, учнівська та студентська молодь, працівники підприємств та організацій, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Робота колективу парку в напрямку екологічної освіти та виховання населення продовжується. Ми не зупиняємося на досягнутому, шукаємо та впроваджуємо нові форми та методи сучасної екологічної освіти.

Переглядів: 262 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 vikachernetska16  
Дуже цікава стаття, а головне актуальна нині. Адже, екологічне виховання дозволяє продемонструвати молодшим школярам пристосування рослин і тварин до умов життя, залежність, яка існує у природному середовищі, зв'язок людини з природою, результати впливу її діяльності на природу. Екологічні знання складають наукову основу збереження і перетворення природи.

12 julia1308december  
Це необхідний досвід! Надактуальним, на мою думку, є питання екологічної освіти, метою якої, безперечно, є формування екологічної свідомості.

11 olegauser  
Це дуже правильно. Адже прививатилюбов до Планети потрібно з самого малечку. Навчати та наставляти. А дорослі
повинні розказати, навчити, а головне показати на власному прикладі як потрібно
берегти природу. Адже, не раз спостерігав за тим, як доросла людина псує
навколишнє середовище, засмічуючи його. І якщо дорослий так ставиться до
природи, то як можна від дітей щось вимагати? Все в наших руках.

10 bojkooleg80  
Важка, серйозна, але дуже корисна робота. Адже на даний час неабияк важливо виховати гідних громадян нашої планети.

9 vpylypchuk2001  
Та що ж,лише до малечі ця освіта придатна? потрібно виховувати не лише дітей,а й дорослих свіломих людей,лише тоді буде толк))

8 vitalinasagajdak  
На мою думку, екологічна освіта - це запорука нашого щасливого майбутнього. Вона покликана врятувати людство від загрози, що насувається, на основі формування екологічного світогляду замість споживацького, що панує нині. Природа була і завжди буде сильнішою за людину. Вона вічна і багатогранна, тому основою взаємовідносин із природою має стати взаємоповага, а не протистояння.
Я дуже рада, що НПП "Нижньосульський" вже 10 років розробляє систему заходів, спрямованих на формування адекватних екологічних уявлень у сучасної молоді. 
Дякую за вашу віддану працю!

7 trofimenkoyana41  
На даний час неабияк важливо заохочувати та стимулювати молоде покоління до розвитку в екологічному напрямі. Виховати гідних громадян нашої планети. Адже саме вони мають можливість змінити наш світ в кращу сторону. А з чого, як не з покращення стану навколишнього середовища треба починати?

6 gbihas01  
Клопітка, важка, але яка корисна робота! Скільки сил вкладено задля нашого майбутнього! Це заслуговує неабиякої поваги

5 tsibezovaselena567  
Мені дуже приємно, що на наш час, молодь розвивається та навчається в напрямку екологічної освіти . Виховання населення, особливо зростаючого покоління є дуже важливим для майбутнього нашої держави. Проведення екологічних занять, конкурсів, вікторин, акцій на природоохоронну тематику, проведення екскурсій екологічними стежками являється дуже цікавим методом для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку, учнівської та студентської молоді.

4 yuyiil97698  
Мені сподобалося , що робота колективу парку в напрямку екологічної освіти та виховання населення не зупиняється , а впроваджуються нові форми та методи екологічної освіти.

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz