П`ятниця, 26.04.2024, 20:58Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Березень » 23 » ФОТОВИСТАВКА «ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
15:50
ФОТОВИСТАВКА «ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

В рамках акції «Збережемо первоцвіти» працівники відділу екологічної освіти національного природного парку «Нижньосульський» в приміщенні будинку культури с. Чутівка (Оржицький р-н., Полтавська обл.) з 19 березня по 20 травня 2018 року проводять  тематичну фотовиставку «Збережемо первоцвіти НПП «Нижньосульський» для школярів, студентів та інших верств населення. До уваги відвідувачів запропоновано для перегляду авторські фото первоцвітів НПП,  роботи учнів акції «Первоцвіт- 2017» та інформаційні матеріали.

Це чудовий спосіб нагадати всім, що первоцвіти знаходяться під охороною, багато їх видів занесено до Червоної книги України. І ми маємо зробити все, що б зберегти їх для наступних поколінь.

Відвідати фотовиставку завітали учні 5 та 7 класів Чутівської загальноосвітньої школи. Дітям була представлена розповідь про первоцвіти та їхні особливості. Переглянули і обговорили фотоматеріали, згадали правила поведінки на природі, ознайомилися з Червоною книгою України, пригадали легенди про квіти.

На завершення діти отримали листівки «Збережи первоцвіти», буклети «Первоцвіти тендітна усмішка весни НПП «Нижньосульський» та екологічні календарі. Діти в свою чергу пообіцяли закликати всіх не руйнувати місця зростання первоцвітів та бережливо ставитися до навколишнього природного середовища.

Начальник відділу екологічної освіти НПП «Нижньосульський»

Козачкова О.А.

Переглядів: 654 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 natalialiakhman0855  
Як чудово,що для дітей проводять такі пізнавальні заходи.Первоцвіти такі маленькі і беззахисні,тому важливо,щоб з дитинства малеча розуміла,що від них залежить життя червонокнижних рослин.

4 zheka1233421  
Це чудовий захід щоб нагадати, що такі рідкісні квіти можуть зникнути зовсім, якщо ми не оберігатимемо їх. Тільки від нас самих залежить, чи будуть на весні квітнути первоцвіти в наших лісах.

3 mrs_siryachenko  
Такі акції і заходи потрібно проводити з метою збереження видів рослин, занесених до Червоної книги України, запобігати їх протиправному збиранню, продажу, та вивезенню за межі України. Масове збирання ранньоквітуючих видів рослин призводить до знищення популяцій їх окремих видів. Майбутнє покоління повинно бачити цю красу флори і через 20, і через 100 років.

2 polebkakhomenko1  
Такі заходи є найдзвичайно корисними для молоді. Адже наше майбутнє покоління повинно знати як поводитися із першими вісниками весни - первоцвітами.
Школярі, роблячи виставки, усвідомлюють як треба поводитись із рослинами, дізнаються які засенесі до ЧКУ і відповідно які не можна зривати для власних благ.
Отже, такі акції є надзвичайно корисними для майбутнього дітей.

1 aulko99  
Як добре, що в сучасних школах проводять такі виставки та розповідають як треба поводитись із рослинами, які занесені до Червоної книги України.  Більшість цих квітів занесені до ЧКУ. Це означає, що їх ні в якому разі не можна зривати, а тим більше купувати. Чудово, що такими виставками заохочують дітей до збереження природи та догляд за нею!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz