Четвер, 25.04.2024, 09:45Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Березень » 12 » І ЗНОВУ ПОРУШЕННЯ РЕЖИМУ ВИКОРИСТАННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА ПЕРЕСУВАННЯ ПЛАВЗАСОБІВ В МЕЖАХ ТЕРИТОРІЇ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
11:48
І ЗНОВУ ПОРУШЕННЯ РЕЖИМУ ВИКОРИСТАННЯ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА ПЕРЕСУВАННЯ ПЛАВЗАСОБІВ В МЕЖАХ ТЕРИТОРІЇ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

11 березня 2020 року о 22 год 15 хв  працівниками поліції Семенівського ВП Хорольського ВП ГУНП в Полтавській області та інспекторами служби державної охорони природно-заповідного фонду України національного природного парку «Нижньосульський» виявлено факт порушення пункту 3.8. «Режиму використання водних біоресурсів та пересування плавзасобів в межах території національного природного парку «Нижньосульський», затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів від 05.02.2016р. №46.

При виїзді з території НПП «Нижньосуьський», а саме урочище «Драчки» в адміністративних межах Горошинської сільської ради Семенівського району Полтавської області, затримано трьох громадянин на автомобілі марки ВАЗ. При огляді автомобіля були виявлені заборонені знаряддя лову – месинові риболовні сітки в кількості – 4 шт., 1 павук, а також водні живі ресурси: лящ – 147 шт., плітка – 141 шт., карась– 5 шт.

Заподіяна шкода природно-заповідному фонду на загальну суму 65547 грн. Розрахунок заподіяної шкоди проведено згідно Додатку №7 постанови Кабінету Міністрів України від 24 липня 2013 року №541 «Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної порушенням законодавства про природно-заповідний фонд».

 

 

Переглядів: 426 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 121 2 »
12 polebkakhomenko1  
Жахливо! Невже вони не розіміють яку заподіюють шкоду? Я вважаю, що потрібно посилити відповідальність багаторазовим збільшенням штрафів, а за такі тяжкі порушення аж до відкриття кримінальних справ.

11 slavaglushik  
Люди перестали звертати увагу на чужий біль і чужі проблеми, люди просто живуть своїм життям і не хочуть брати на себе ініціативи та відповідальність за когось чи за щось. І така поведінка сучасного суспільства, на жаль, стає нормою і породжує коріння зла.

10 taniaculik7088  
Вкотре переконуюсь, що наших співгромадян неможливо перевиховати. І найжахливішим у цій ситуації є те, що вони вважають це нормою. А за цим стоїть майбутнє покоління, яке на цих "нормах" наразі виховується. То що ж нас чекає у майбутньому?...

9 samsonenkoviktorija  
Люди чомусь постійно сприймають заборони, як "виклик" - це забороняється? Добре, тоді піду й зроблю це негайно!. І це стосується будь-якої сфери нашого життя. Яскравим прикладом є сучасна ситуація з карантином. Чим більше нам говорять сидіти вдома, тим частіше ми виходимо в громадські місця. Цей менталітет важко змінити, самі себе наражаємо на небезпеку, а потім плачемось про жахливі умови життя, екологічну ситуацію і т.д.

8 pirokhoksana  
За той період, поки читаю публікації цього сайту, неодноразово помічаю чимало таких прикрих вчинків байдужих людей. Розчаровує те, що браконьєри думають лише про те, як нажитися, а збитки, завдані природі, їх не хвилюють. Я вважаю, що такі люди заслуговують на суворе покарання.

7 potapovaasya1810  
Вкотре дивуюся людський байдужості. Ніякі засоби штрафів чи заборони не діють на їх свідомість. Мабуть, людина просто сама зруйнує все, що її оточує і отямившись уже зрозуміє, що вже надто пізно.

6 aulko99  
Мабуть, це не останній випадок! Дуже шкода, що вкотре, я читаю статтю, яка пов'язана з порушення  режиму використання водних біоресурсів. На жаль, люди не розуміють, що вони "заганяють" навколишнє середовище в чорну смугу, винищують його! Можливо й правда, потрібно запроваджувати більш жорсткові методи боротьби проти правопорушників???Чому повинно страждати середовище???

5 alkabilyk737  
Безмежно жаль, що люди не користуються своїми мізками, коли чинять такого роду злочини! Можливо, й правда, потрібно вживати більш радикальні заходи, бо таке враження, наче їм всім море по коліна!

4 mobistyle2467  
Можливо треба вжити більш радикальних заходів!

3 natalialiakhman99  
Ну от що за люди?! Коли до них уже дійде?Ці "люди" постійно бажають швидкого незаконного заробітку. Прикро,що це безкінечно повторюється.
А от працівники поліції гарно виконують свою роботу - молодці!)

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz