Четвер, 25.04.2024, 03:36Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2013 » Жовтень » 7 » ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
20:45
ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

3-4 жовтня на базі Національного природного парку «Кременецькі гори»,  місто Кременець Тернопільської обл.., проходила ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Проблеми природоохоронного менеджменту територій з інтенсивним веденням господарства, прийнятих до складу національних природних парків».

Конференція проводилась очно і заочно. Науковці нашого парку також брали безпосередню участь. Науковцями були підготовлені завчасно доповіді і відправлені для публікації в їхньому виданні.

Конференція розпочалась 3 жовтня, зі вступним словом, а також з привітання учасників конференції виступив директор НПП «Кременецькі гори» Микола Олександрович Штогрин.

Теми наших науковців доповідалися на секційних засіданнях, після чого відбувалося обговорення доповідей, а також відповіді на поставлені запитання науковцями інших парків.

Науковий співробітник М. Л. Клєстов був  учасником  заочно - підготувавши доповідь  на тему: «Оцінка стану та проблеми охорони фауни на території Національного природного парку «Нижньосульський»».

Молодший науковий співробітник Ю. М. Лук'яненко була учасником конференції, взяла участь в обговоренні  із своєю доповіддю на тему: «Види рослин міжнародної охорони в Національному природному парку «Нижньосульський»».

4 жовтня відбувалося заключне засідання з написанням резолюції конференції. Після засідання працівниками НПП «Кременецькі гори» була влаштована екскурсія по території парку. Працівниками було показано багато цікавого, розказано багато легенд та історії пов’язаних з утворенням та найменування різних гір:  Маслятин,  Божої та ін..

Після проведення екскурсії науковців відвезли до навчально-спортивної бази «Кременець», де  кожного року відбуваються Міжнародні змагання з санного спорту на санкороликах «Кубок Бони». Учасники конференції також змогли відчути себе учасниками змагань спускаючись на санкороликах.

По закінченню кожен учасник конференції отримав відповідний сертифікат.

 

 

Молодший науковий співробітник Юлія Лук'яненко 

Переглядів: 685 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz