П`ятниця, 19.04.2024, 23:10Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Лютий » 15 » Курси підвищення кваліфікації стосовно імплементації Рамсарської конвенції
09:46
Курси підвищення кваліфікації стосовно імплементації Рамсарської конвенції

5-7 лютого поточного року в приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління (Київ) відбулися курси підвищення кваліфікації стосовно імплементації Рамсарської конвенції.

До викладання на курсах були залучені провідні українські фахівці, які спеціалізуються на питаннях вивчення та управління водно-болотними угіддями, в тому числі і міжнародного значення.

Учасники курсів були також запрошені до участі в урочистому засіданні

Координаційної ради з питань збереження, збалансованого використання та відновлення водно-болотних угідь України, на якій було розглянуто і затверджено Методичні рекомендації з організації інвентаризації, оцінки, моніторингу водно-болотного угіддя міжнародного значення та складання інформаційного опису.

Викладання на курсах базувалось на матеріалах Методичних рекомендацій, які за оцінкою присутніх підготовлені на високому науково-методичному рівні. Особлива увага приділялась нововведенням Рамсарського бюро щодо складання інформаційного опису водно-болотних угідь міжнародного значення.

Інформацію підготував М.Л. Клестов

Переглядів: 429 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 okseniukbohdan  
Вважаю такі курси необхідними для карєрного росту екологів і надіюсь що у найближчому часі на базі Полтавського Національного педагогічного університету з'являться подібні курси.

1 karina_S  
Похвально, що існують такі курси підвищення кваліфікації не тільки для досить поширених професій(вчитель, лікар, менеджер тощо), а й для працівників екологічно-природної сфери діяльності. На засіданні були розглянуті такі важливі питання, як збалансоване використання та відновлення водно-болотних угідь. В нашому сьогоденні це досить насущні питання, бо наші люди звикли проводити паралель - "якщо болото, то смітник".

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz