Четвер, 28.03.2024, 12:01Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Березень » 21 » ЛІС У НАШОМУ ЖИТТІ
11:31
ЛІС У НАШОМУ ЖИТТІ

З нагоди Міжнародного дня лісів працівник НПП «Нижньосульський» завітав до вихованців Худоліївської загальноосвітньої школи та провів захід «Ліс у нашому житті». Фахівець з туризму Козлов М.І. (в минулому лісник з 30 річним стажем) розповів школярам про значення лісу в житті людини, основні правила поведінки в лісі, особливості ведення лісового господарства, ознайомив та навів цікаві факти про рослин і тварин для яких ліс є домівкою і захистом.

Працівник подякував дітям та педагогічному колективу за активну участь в акціях, які щороку проводить НПП «Нижньосульський». В рамках акції «Посади дерево миру» учнями школи (2017р.) було посаджено алеї пам’яті та оновлено парки в с.Худоліївка. Під час акції «Чистий ліс» школярами були прибрані Худоліївські лісові масиви від побутового сміття. Учнями старших класів в рамках акції «Подаруй оселю птахам» були виготовлені та розвішені шпаківні для пернатих друзів. Найменші учні школи брали участь в створенні стінгазет та плакатів із закликом «Бережіть легені нашої планети!».

Після виступу фахівця, вчителі та учні подякували йому за цікаву та змістовну розповідь, висловили побажання для спільного проведення подальших подібних заходів, а працівник установи в свою чергу зробив на згадку спільні фото та запевнив, що з приходом тепла учні школи матимуть змогу долучитися до акції «Посади дерево, разом з нами».

Начальник відділу екологічної освіти НПП «Нижньосульський»

Козачкова О.А.

Переглядів: 6438 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 111 2 »
11 alinamelnikova331  
Ліс важливий для людини з трьох позицій – естетичної, екологічної та економічної. Складно розставити пріоритети між цими трьома важливими позиціями, кожна з них по-своєму важлива. Що точно можна сказати, так це те, що ліс дуже важливий для людей.

10 lili_zaporozhets  
Ліс відіграє велику роль у житті людини та суспільства, адже він є легенями планети які постачають кисень та відновлюють склад повітря. Також забезпечує середовище для всіляких рослин і тварин є джерелом цілого ряду лікарських рослин. Це дорогоцінний ресурс створений самою природою.

9 natalialiakhman0855  
Ліс відіграє важливу роль у житті усієї планети.Потрібно пам'ятати про його надзвичайні функції . Однією з найголовніших цілей людини повинне бути саме збереження і відновлення лісових масивів.Дуже добре те,що працівники парку намагаються протистояти проблемі зменшення лісів і те,що діти долучаються до таких корисних заходів.

8 sandro19021999g  
Дуже добре що знаходяться люди яким це не байдуже, вони доносять до дітей цю інформацію і розповідають чому ліс для нас так важливий. Зараз на жаль лісових ресурсів стає все менше, адже щоденні рубки знищують його гектарами. Тільки в моєму селі кожного дня вирубують десятки тон лісу. Шкода що дорослим не так легко розповісти про користь лісу, особливо в наш час.

7 polebkakhomenko1  
Для рослин ліс є домівкою і захистом, а для людей засобом праці. В можливому далекому майбутньому ліси можуть вирубати і перестане існування на землі. Але потрібно дивитись із позитивних сторін. Велика кількість людей вдається до висаджування дерев на ділянки, підтримання їх життєдіяльності, знищення шкідників дерев.
Ліс є чудовим місцем для зняття стресу, отримання позитивних емоцій, і просто для гарного проведення часу. Але обов'язково потрібно дотримуваттся чистоти!

6 mrs_siryachenko  
Ліси мають величезне значення в житті людини. Вони відіграють важливу роль в очищенні від різноманітних фізичних та хімічних забруднювачів. Ліси забезпечують середовище для всіляких рослин і тварин, є джерелом лікарських рослин, ягід, фруктів і горіхів. Це - дорогоцінний ресурс, створений самою природою, і його забруднення може призвести до серйозного порушення екологічної рівноваги у природі.Я вважаю, що такі заходи дуже потрібні, адже діти залучаються до всіляких акцій, їх вчать з повагою відноситись до навколишнього середовища.

5 natasha28122797  
Людина є частиною природи, але часто про це забуває. Ліс відіграє велику роль у житті людства (іноді його називають "легенями планети"). Чудово було б проводити як найбільше заходів, які будуть спрямовані на збереження зелених насаджень. Потрібно залучати не лише школярів, а також молодь та людей середнього віку.

4 zheka1233421  
Із усіх природних ресурсів нашої країни, ліс посідає особливе місце. Це найдосконаліший комплекс, що дає понад 20 тисяч видів цінної продукції. Ліси – головне природне багатство народу України. Вислів «Ліс – наше багатство» виник ще тоді, коли люди користувалися лише деревиною, яка є необхідним матеріалом для будівництва, сировиною для паперово-целюлозної промисловості та багатьох інших галузей народного господарства.

3 aptyp3331999  
Дерева поглинають вуглекислий газ з повітря і виділяють кисень, що є життєво необхідним для існування організмів на планеті. Тому знищення лісу ставить під загрозу людське життя. Такі заходи треба проводити, щоб діти знали про ліси, і яке вони мають значення у нашому житті.

2 uriypyschyta  
Люди зовсім не знають,що середнє за розміром дерево за добу може дати таку кількість кисню, якої б вистачило для 4-х людей. 1 гектар лісу здатен поглинути вуглекислий газ, що утворився при диханні 250-ти чоловік. Людина може прожити без їжі тиждень, без води – лічені дні, без повітря – відразу гине. Якби не було рослин, то запас кисню б не поповнювався та все живе перестало б існувати. Давайте насаджувати більше дерев.

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz