Субота, 20.04.2024, 16:32Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Квітень » 8 » МИ, ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ
20:58
МИ, ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

  У нашій суспільній свідомості вітає одна дуже проста думка, безпосередньо пов’язана з питаннями здоров’я і проблемами його відсутності. «Буде здоров’я – решта все, додасться», так звучить це багатовікове спостереження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення. Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здорові люди здебільш рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Наше власне здоров’я дуже легко втратити. Люди, що страждають тими чи іншими, особливо хронічними захворюваннями, на практиці кожен день стикаються з масою проблем, які активно відволікають їх від справжнього повноцінного життя.                                                           Міжнародний святковий день, спрямований на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань – Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7-го квітня. Це свято увійшло в традицію, за даними проекту DilovaMova.com, з середини минулого століття. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Статут ВООЗ було прийнято 7-го квітня 1948-го року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято. До 1950-го року цей день відзначався 22-го липня, в день, коли сталася масштабна ратифікація запропонованого Статуту ВООЗ, потім День закріпився за нинішньою датою.                                                                          З нагоди цього дня працівниками відділу екологічної освіти НПП «Нижньосульський» спільно з учителем фізичної культури Чутівської ЗОШ I-III ст. (Оржицький р-н., Полтавська обл..) Маслаком О.В. було проведено між учнями 6-7 класів бесіду про здоровий спосіб життя, а також учні мали змогу пограти у міні-футбол. Участь в грі прийняли 3 команди: «Динамо» ( 1 місце), «Дияволи» (2місце) та «Кока-кола» (3 місце, команда дівчат). Команди отримали грамоти, а найактивніші гравці, подяки за участь.

Переглядів: 988 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 13
13 odetta00  
На мою думку, у наш час заняття спортом особливо важливі. Шкідливі звички та забруднене навколишнє середовище погано впливають на наше здоров’я. Тому, щоб зберегти його, потрібно вести здоровий спосіб життя. А, як відомо, спорт є ефективним засобом фізичного виховання, що розвиває витривалість і загартовує дух. В Україні знають і люблять практично всі види спорту. Наші спортсмени здобули визнання в усьому світі. Вони мають прихильників у багатьох країнах.

11 NezdoimunogaOksana  
Здоров'я потрібно берегти ще з самого дитинства, адже втративши здоров'я, ні за які гроші ми його не повернимо. Дітей потрібно залучати до здорового способу життя: робити фізичні вправи кожного дня, не вживати алкогольні напої, не курити, але це нажаль в наш час є проблемою, боляче дивитися, коли батьки ідуть з коляскою та курять чи вживають алкогольні напої. На мою думку, такі бесіди про здоровий спосіб життя потрібно проводити не лише в Всесвітній день здоров'я - 7 квітня, а декілька разів на місяць, і тоді можливо діти замисляться над цією проблемою.

10 Alexey13  
Роман! Вы правы на все 100%.  Только есть одно уточнение: если долго смотреть в пропасть, то пропасть начинает смотреть на тебя. К сожалению, мы долго смотрели и уже там.

9 Ляшенко  
В попередніх коментарях звучали ідеї про їжу її відсутню якість та інші загрози нашому  здоров'ю, але людина середнього віку грубо говорячи складається на 65-70% з води тому якість води яку ми п'ємо має колосальний вплив на здоров'я людини......

8 OLEXANDR_SHERASOV  
Алексей, вы правы наше самочувствие даже в большей мере зависит от того что мы едим, чем от окружающей среды. Что вы можете предложить в нынешних условиях обычному человеку? Ведь мы знаем что в магазинах пища не свежая, сделана непонятно с чего. Но большенство из нас не может выйти на охоту в лес, пить воду с ручья, круглый год питаться свежими фруктами и овощами.

7 Alexey13  
Мы есть то, что мы едим. (с).  День Здоровья - это хорошо, но толку от этого никакого. Качество продуктов от этого не улучшится. Я бы даже сказал, что врядли фальсификант, от которого ломятся полки в магазинах. превратится в натуральный продукт.

4 OLEXANDR_SHERASOV  
Добре. За гроші не купиш безсмерття, але без грошей також його не буде. За гроші можна купити любов, здоров'я. А я кщо грошей немає то вас ніхто дарма не лікуватиме, тай без грошей полюблять одиниці. Вам також не дуже хотілося б мати бідного хлопця? За гроші можна купити посмішку дитини: купити іграшку, цукреки, а якщо іх немає то дитині буде сумно. Я спостерігаю, що серце байдуже і сумне саме в бідноти - подивіться на них в переходах..

3 Віталік  
Це точно, гроші рішать але не все

2 ksysha  
Гроші не роблять людину поряднішою. За гроші не купиш любов, здоров'я, світанок, принадність провесни або свіжість першого снігу. За гроші не купиш посмішку дитини і не придбаєш добре серце, якщо твоє байдуже і черстве. І немає таких магазинів, де продається розтрачене марно життя, де продається безсмертя та багато чого іншого.

1 OLEXANDR_SHERASOV  
А я гадаю, якщо будуть гроші то буде і здоров'я. Ви згодні зі мною?

5 БогатиР  
Шановний Олександр Черкасов, не слід забувати про переважно всі екологічні проблеми які виникли із за так званого "товару", бо від екологічного стану залежить не тільки здоров'я, а й рівень життя та розвитку світу в цілому!!!

6 OLEXANDR_SHERASOV  
Запропонуйте свої варіанти як замінити цей "товар"

12 БогатиР  
Шановний, ви повинні розуміти, що це незамінний товар. Щоб уникнути подальших проблем як екологічних, так і соціально-економічних потрібно навчити населення мислити більш глобальніше про сучасний розвиток та перспективи збереження ресурсів.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz