П`ятниця, 19.04.2024, 16:40Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Жовтень » 30 » МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗ ПАПЕРУ В НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
09:28
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗ ПАПЕРУ В НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

Кожен четвертий четвер жовтня, цього року – 26 жовтня, світ відзначає Міжнародний день без паперу. День без паперу – це Всесвітня акція, яка спрямована на привернення уваги до важливих екологічних завдань, виокремлення реальних прикладів того, як і за допомогою яких технологій кожна організація може зробити свій внесок у збереження природних ресурсів.

Для того щоб підтримати Міжнародний день без паперу працівники НПП «Нижньосульський» провели на території Парку природоохоронну акцію «Посади дерево, разом з нами». Незважаючи на прохолодну та дощову погоду на екологічній стежці «Онішківська», було висаджено 70 саджанців берези бородавчастої.

Начальник відділу екологічної освіти  Козачкова О.А. 

Переглядів: 763 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 kripakmaxx  
Було б непогано , якби таку акцію провели в більших маштабах . Щоб люди могли спостерігати , а після приєднуватись до таких заходів . Зараз багато погано  проінформованих людей , якби цьому питанню приділити більше уваги і як слід поширити інформацію, то бажаючих прийняти участь у такій акції зросло .

7 sokolruslanshik1999  
Саме такі дні в календарі, хоча б якоюсь мірою, змушують задуматись людей про збереження та відновлення дерев, адже незаконна вирубка дерев досить поширена проблема в нашій країні!

6 natalialiakhman  
Наш календар насичений масою різних днів,кожен із яких названий з певною метою.Один день - так мало,але скільки всього можна зробити. Похвально,що проводять такі корисні акції,для захисту нашої планети. Проблема вирубки лісів досить поширена,бо людина знищила вже значну частину деревних запасів. Щодня, для задоволення наших побутових потреб, ми використовуємо папір: газети,книги,журнали,блокноти,зошити і так далі.Щось не те намалював?- викинув листок.Один,два,сотня,тисяча...А за цим всім стоять життя. Потрібно берегти дерева.Шкода,що про це згадують лише в один день.

5 samsonenkoviktorija12  
Дуже приємно, що в природоохоронних акціях приймають участь і юні природолюби, зокрема члени шкільного лісництва "Паросток", Шишацької спеціалізованої школи, під час участі в акціях, по оздоровленню та збереженню планети, висаджували саджанці лісових порід берези (30), липи (35), сосни (314), оцтового дерева (82), каштана (26), яблунь (18), горіхів (17), верби (11). На тереторії школи закладена алея, де висадили близько 40 оцтових дерев. І надіємось, що до цих проектів буде залучатися все більше небайдужої молоді.

4 polebkakhomenko1  
Ця акція є великим поштовхом для покращення нами природи! Це дуже добре, що працівники НПП "Нижньосульський" відкликнултся на неї і висадили таку кількість дерев. От тільки аби набагато більше людей приймали участь в цій Всесвітній акції.

3 luzovicsnizana  
Дуже добра акція вийшла,більшість часу ми не задумуємося скільки природнього матеріалу пішло на звичайний зошит,та з якою шкодою для природи.Треба не тільки садити дерева,а й розуміти всю користь їх та головне цінувати кожну рослинку.

2 matvijchucknina  
Такі заходи є крисними, дерева - це ж легені нашої Землі. А чим більше ми посадимо і менше знищемо дерев, рослин, тим чистішим буде наше повітря.

1 karinagrischenko1999  
День без паперу - це відмінний привід поділитися досвідом у використанні безпаперових технологій і скорочення не раціонального витрату паперу. Унікальність акції втому, що вона приносить користь не тільки природі, але й бізнесу. Використання технологій електронного документообігу, оптимізація бізнес-процесів в компаніях дозволяють організаціям поступово скорочувати витрати на друк, зберігання і транспортування паперу.
   В той же час, за даними Асоціації з питань Управління інформації та зображень ,  економія або переробка тонни паперу дозволяє «врятувати» 17 дерев, 26000 літрів води, 3 кубічних метра землі, 240 літрів пального і  4000 кВт/год електрики.
   Однак тенденції світового споживання паперу говорять про те, що необхідні колективні заходи по залученню уваги до проблеми. За останні 20 років витрати паперу збільшилися  приблизно на 26%.
  Добре, що проводяться такі акції, адже необхідно привертати увагу суспільства до цієї проблеми. Та разом дбати про збереження та відновлення природних ресурсів.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz